Güzel annelerim nasılsınız durumlarınız nasıl hareket ve ağrılarınız var mı ?
Yayuze 22 deyiz henüz hareketleri hisssetmedik ama sanki bugün hisseder gibi oldum bilmiyorum yanılıyorum da olabilir 😊 arada karnıma kasıklarıma ağrı giriyor ve geçiyor sizin nasıl gidiyor 😇
Yayuze gündüz sanki çıkacak karnımdan öyle hareketlı şebek akşam da annem uyusun diyor 😂
Yayuze bizimde hareketler belirginlesmeye başladı canım 21+4 üz özellikle yemek veya tatlı şeyler yedikten sonra hissediyorum çok güzel Bi his 😍😍 tek sıkıntım belim ağrıyor ve 2 gündür midem çok yanıyor 🥲
Happycatt iyi gidiyor aslında bazen telaş yapsamda 🤭 hareketi biz 19 haftanın sonunda güçlü bir tekmeyle hissettik diyorum şimdiden böyle fırıldak doğduğunda nasıl baş edeceğim☺️
Happycatt ben de 18+3 üm henüz hissetmedim sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi inşallah siz de hissedersiniz ☺️
21 haftadayız tam bizimki yerinde durmuyor hele ki geceleri dans ediyor heralde içerde🥰
Alya09 gündüz hareket çok az hissetsemde gece dans ediyo ☺️
Sila66 minişler rahat bırakmıyolar 🤭
Yayuze aynen😂
adn111 bizde 21+2 olduk bugün bel ağrısının sebebi kalça kemiklerimizin kendini doğuma hazırlamasıymış ben bi gece çok korktuğum için gittim doktorum bu sebepten dedi ☺️ mide yanması da yediklerimizden ya da büyüklerin dediğine göre saçlı bebeklerimiz olacak ondan
Yayuze bel ağrısı için ben de sürekli doktora sorucam diyorum muayenede çok kısa sürünce fırsat olmuyordu teşekkür ederim bilgi için rahatladım 😍 bakalım bizim.bebis şimdiden saç çıkarmaya başladığına göre baya saçlı olacak gerçekten 😅
adn111 bir de doğuyorlarmış kel😂 işte o zaman derim dersin neydi çocuğum diye
21+4 oglusum yerinde hic durmuyor masallah surekli hareket halinde oyle agrım sızım yok sukur Biraz yorulunca bel ağrısı feci oluyor o kadarcik
Mucizem33 ilk gebeliğim ve kasık ağrılarım oluyo ara ara da olsa ama maşallah hareketlerini hissedince herşeyi unutuyorum 🤭
Ve aşırı mide yanması hissediyorum kziimda boyle olmamıştı cok erken başladık sanki mide yanmasina
Yayuze 😅😅😅valla hayatımın şoku olur
Yayuze benimde 2. Ama üzerinden 10 sene geçti herseyi unutmusum🤣