Kızlar benim doktorum kahve içme dedi ama kabızlığa çok etki ediyor rahatlatıyor beni günde kaç kere içiyorsunuz kahveyi ya da sizde içemiyor musunuz
semanurkeles ben içiyorum her gün bir tane den birşey olmaz ya bu kadar kasmayın
semanurkeles ben 20 haftadan sonra icmeye başladım gunde 1 bardak haftada 3 defa felan içiyorum çok değil şuanda 26+5 olduk
semanurkeles genelde içerim günde bi fincan doktorum da günde 2 fincan içebilirsin demişti
semanurkeles benim domtorum hich kisitlamadi size zarar vermesi icin bardak bardak icmen gerek demisdi
semanurkeles günde bir fincan içebilirsin demişti benim doktorum
semanurkeles hamileliğin ilk aylarında biraz uzak dur diyorlar ama sonrasında sıkıntı yok. Ben zaten ilk 4 ay tiksiniyorum 😂 sonra düzeliyor. Şimdi de günde 1 tane bazen duruma göre 2 tane içiyorum ama günde 2 yi ayda en fazla 3-4 defa falan oluyor
ayseninbeybisi07 bence de ben de öyle düşünüyorum çok seviyorum kahveyi ama doktor öyle diyince şaşırdım
Gunde 300-400 mg kadar zararı yok bi fincan bi bardak ıcılebılıyuor bana da etkı edıyo mıdeme ıyı gelıyo bazen ben 2 bardak ıcıyorum yanı daha fazla ıcen bıle var en fazla ne kadar zararı olabılır kı kahvenın? Hıc ıcme demesı garip geldi
ddilaraas aynen öyle
Bende nescafe içiyorum 1 fincan kahve içmeden wc çıkamıyorum malesef 😄
Sahnedekimadam 😁😁 bende öyleyim valla doktora özellikle sordum içme dedi kayısı ye dedi yiyorum etki etmiyor hiç dünden beri de vc çıkamadım rahatsız ediyor artık şimdi yapıp içicem artık napim 😂
semanurkeles Amann o kadarda değil abartmasınlar :)
Aaaysee hemen yapıp içtim artık bence de içilebilir
Banada yasakladı kahveyi
Hilal2 nedenini söyledi mi peki
semanurkeles hayır söylemedi ben sigara içiyordum öğrenene kadar öğrenince bıraktım onu söyledim harika kahveyide bırak çayı çok çok çok açık olursa içeblirsin dedi doğurunca kahveye deşilicem onun için bekliyorum
Benim doktorum carpintin olmadigi surece icebilirsin dedi malesef bende tuvalet icin icebiliyorum canim her istediginde yapip 2 yudum alip birakiyorum 1 bardaga denk geliyor deneyebilirsinn 🥰