Kızlar nişan sonrası ne kadar sürede sancılarınız başladı doğum yaptınız iki gün oldu nişan geleli daha bişey yok
Mysngl beni ebem kontrol ederken gelmişti nişanım ikindi vakti gibi. Gece 2de sancım başladı
Mysngl gece 4 gibi gelmişti sabah 11 gibi doğum olmuştu iki doğumdada aralarında 9 saat falan vardı sancının gelme sıklığına bağlı bu durum
Mysngl nişan nasıl bişey oluyor
Mysngl Çarşamba geldi benimde nişan 38+3 ken daha gelen giden yok sancıda yok😁doktor açıklığa baktı oda yok😁 bekliyoruz kendı su sancı ile gelmesini yoksa suni sancı deneyecek doktor
catmomm ya beni de kontrol etti akşamında leke sonrası kan geldi bekliyorum sancımı
Lavina ben de hemen olur diyordum ama beklemedeyim hala
Mysngl hemen olmuyor ya siz sancılarınızı takip edin iki gün öncede nişan gelebilir suyunuz gelince sancı beklemeden gidin
Gamzeatasoy kan rengi değilde açık renk tonu pembe ye yakın renk adetin son dönemlerinde akan leke gbi sünük gbi yapış yapış
Gamzeatasoy herkesin değişiyor galiba benim kahverengi leke oldu başta sonra sümüksü akıntı içinde kan geldi şu an pembemsi geliyor arada böyle
Merymklc ben işte ondan korkuyorum bizimki de pazartesi hazırlıklı gel demişti bakalım o zamana kadar değişen bişey olacak mı
Mysngl neyden korkuyorsun suni sancıdan mı
Merymklc evet
Lavina evet işte su gelince zaten otomatik sancı da başlıyor ilk doğumumda direkt su gelmişti
Mysngl her doğum farklı oluyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Lavina amin inşallah canım hepimiz için güzel doğumlar olsun