Bebek görmeye geldiklerinde nasıl giyinmeliyim
S-yasemin offf bende bunu düşünüyorum ama nasıl rahat edersem öle giyinirim herhalde. Kimsemin gelmesini bile istemiyorum evde zaten6 kişi yaşıyoruz virüs dolu ortalık artık koronadan beter virüsler var bebeğim kaparsa diye çok korkuyorum. Evdekileri tembihledim gelenn çok olmasın gelirlerse de çocuğa yaklaştırmam çok diye
S-yasemin valla yeni sezeryan olduğumda yattigim için pijama takımi giymiştim 15 gün sonra fln eşimin arkadaşı ve eşi geldi pantolon gömlek esarbimi da bone şeklinde yaptım hafif makyaj yaptım bu kadar hem çok salmış gibi gözükmek istemedim hemde çok abartmadim
S-yasemin rahatca ikili takımın varsa giyebilirsin
S-yasemin eşofman takımı ıle kal ne olcak amaaaaan rahatlık onemlı
S-yasemin ilk zamanlar gelirlerse ben pijamayla dururum açıkçası ama 40dan sonra gelirlerse günlük ne giyiniyosam tunik pantolon şeklinde giyinirim diye düşünüyorum
S-yasemin normal eşofman giyilir bence. Bende triko takım var onu giyerim büyük ihtimalle. Rahat olmak önemli süslü olmaktansa
S-yasemin önden düğmeli pijama ile çıktım gelen zaten ona göre geliyor zaten ayıp falan olmaz
S-yasemin eğer ki doğumdan itibaren 1 hafta içinde gelirlerse pijama ile karşılayabilirim. Tamamen kendimi iyi hissedip hissetmememle alakalı yani. ☺️
S-yasemin 40 gun kımse gelmesın dedım annem babam kardesım dısında kımse gelmıcek 40 gunede toparlanırım 😂guzel bıseler gıyerım heralde
Semilk05 bende kimse gelmesin istemiyorum dedim akrabalarımı da zaten sevmiyorum özellikle anneme söyledim eğer gelirler va diyorsan da gelmiyceö ben doğururum kendim burda dedim
Pijama ile cikilsa ayıp mı olur diye düşünüyorum
S-yasemin hiç de ayıp değil bizden başka türlü giyinmemizi beklemezler herhalde ilk zamanlar 😂
piiremsesinannesiii valla aynen öyle bakalım Allah bebeklerimizi korusun inşallah
bende isterdim ki gelen giden olsun bi insan yüzü göreyim kapımızı kimse açmadı doğru düzgün… gelene de bebeği de tabiki vermedim ufak bebek sevmekten ne anlayacak 20 aylık kızım hala kimseye opturmem ama yalnizligi da sevmiyorum yani bebeklerinizi siz koruyacaksinzi kizlar
Bende istiyorum kimse gelmesin gelenlerin faydadan çok sarari var çünkü her gelen bi fikir söylemek zorunda sanki bisim toplumda bide sezeryanliyim hiç derdimiz yok gibi ayıp olmasın diye kalkmak zorunda hissediyoruz kendimizi oyuzden gelende geri kalsin