11 haftalıkken gittiğim de doktorum çift yumurta ikizlerime biri kız biri erkek dedi dün 14+5 de gittim ikiside erkek dedi sizce yeniden yanılma olur mu? Biri kesin erkek diğerine ilk kız dedi sonra erkek acaba değişir mi?
Damlasuu burda 12 haftalıklardı bakar mısınız
Damlasuu bizim değişmişti önce 1i erkek diğeri de erkeğe benzıyor ama net göremedim dedi sonra 1 kız 1 erkek dedi sonra 2 kız net dedi ama 17 ee netleşti hatta doktorum Alışveriş yaptınız mı mahcup oldum çok galan demişti hala 2 kız😂❤️
Damlasuu ayy maşallah ya ne güzel ikizler ❤❤❤ Allah bağışlasın
Damlasuu @poyrazin_annesi28 @Saaareeee @esmerella37 @Ayezhanim @ikicocuk_biranne @busra009 @3kuzuAnnesiyim tahmin yapar mısınız kızlar
Damlasuu @esmerella37 @coolmother ikizlerime tahminde bulunur musunuz kızlar❤️
Damlasuu ikiside kz buyuk ihtimal
Damlasuu ikisi de erkek gibi 🥰
Damlasuu üstteki kız canım alttakini anlayamadım
Sevvl bende sevinmiştim doktorum ikiside erkek diyince şok oldum kıza baya adapte olmuştum😂 iyiki alışveriş yapmadım aldıklarımda hep unisex renklerdi
Sevvl senin kızların ultrason resmine benziyor mu canım benim ultrason resmim
Damlasuu canım hiç anlamıyorumki seni yanıltmayayım, Allah gönlüne göre versin❤️
Balbebek012 amin canım cümlemize❤️
Sevvl teşekkürler canım❤️
Damlasuu kız dediğinde bacak arasını görmüş mü ki çok küçükken tahmin yapınca değişmiş demekki maşallah hayırla gelsinler🥰
Eymenslm senin bir tahminin varmı canım ultrasona bakar mısın rica etsem💕
Damlasuu kız ben hiç anlamam ki kendininkini bile asla anlamadım bekliyorum öyle😅🌸
Eymenslm ben herkesinkine bakıp bi tahminim oldu kendime gelince hiç anlamadım😂
Damlasuu aynen bana da erkek demiştin sanırım da daha net değil bekliyorum bi bacak arası boş dendi sonra bi dolu gibi dendi aman bişey anlamadım hayırlısı
Eymenslm sağlıkla gelsin canım🙏🏻
Damlasuu lütfen banada bakın🙏🏼
Annesininbali_05 erkek
Bized3 bakarmisiniz
Bende öğrenmek istiyorum bakabilirmisiniz