Cansudinc 123hh Son bikaç haftadır fındık ve muzu hemen hemen hergün yemeye başladım onun dışında yok 🌸
zeynepnur38 Cansudinc kaşık kısmında değilde vajinada agri oluyor benim başka gibi. Ayağımı kaldırırken bile zorlanıyorum. Ve kaburgalarim ağrıyor sürekli nabzım 120 den düşmüyor ve daha 26. Haftamdayim çok zordayım bilmiyorum nolcak
Sinemsuu aliandalina ben normalde kilo almayan biriyim o yüzden ne yesem bebeğe yarıyor valla öyle önemli bişi yemedim
Sinemsuu alparslansmother valla önemli bişi yemedim hatta ne bulursam yiyorum ama benim yapımla alakalı ben kilo almayan biriyim bebeğe yarıyor yediklerim hepimize sağlıkı doqumlar
semanur0456 Sinemsuu bnde kilo almayan biriyim:) inşallah bnmde yediklerm bebeğime yarar. kaç kilo ile hamile kaldınız suan kaçsınız ? 🥰 sakıncası yoksa .
Aysenur-33 15+1 haftalığım ikili tarama testinde riskli dedi , ama burun ve ense kalınlığı iyi dedi sadece teste biraz riskli dedi amniyosentez veya DNA analizi yapalım dedi sizce bir sorun çıkar mı böyle olan var mı
Mrvsmt 35+0 da doğum yaptım 2830 gr doğdu. Doktor zamanını beklese idi yine normal doğuramayacaktın demişti. Ama ben 18 kilo almıştım hamileliğimde 😭
Vusaleeee Mrvsmt nail oldu bebek kuveze dusdumu? Durunu nasildi?bendede erken dogum endisesi var ciger acan kullandinizmi