Esma1993 Mervealadag eskisi kadar uymuyorum diyete isin gercegi gene sekerimi olcuyorum ama az biseyde olsa tadina bakiyorum napayim iki canliyiz insanin canida istiyor simdi
nejvavin Minnieand benim ilki sezeryandj bu da sezeryan olacak o yüzden de aslında 40 a kadar beklemiyor doktor
Gizem1739 [silindi] evet doktorum iki aydır vitaminleri de kesti 🥺 bakalım Derin Hanım nasıl gelecek 🥰
medihakurt melike172727 ya benım yuksek cıkmıyor artık dıyetle kontrol altına altına alındı ıgne yaptırmadılar ama onde gıdıyor hala anlamadm ben
Tugcecv 123hh normal bence benim 29bhaftadayken 1514 Gr olmuştu haftasına göre kilolu demişlerdi. 1200 normal
guldenn1 aliandalina meyveler kuruyemişler pilav makarna ekmek felan yemedim hiç salatalar sebzeler genelde 3-4 kg almışım oda hep oğluma gitmiş bide bol bol su içtim ☺️
Beyzasnr Zel2_ Her gün kesintisiz süt, ceviz, yumurta ile kahvaltılıklar öğlen ve akşam yemeklerinde genellikle sebze ve kırmızı-beyaz et yemekleri ayrıca oldukça meyve tükettim umarım yardımcı olur herkese 🥰