Sahra_su eleanor68 bunların hepsini yedim artık catlicam ama ayni hafta 2100 kilo 46 boy. Yemek kadar yatmak da önemli dedi doktor sanırım çok hareketliyim://
eleanor68 Sahra_su Ben çalışan bir gebeyim köy öğretmeniyim henüz hiç yatmadım hatta bu sebepten varislerim çıktı bacaklarımda daha yeni doğum iznine ayrıldım 1 hafta oldu
Dilektek melike172727 bende şekerim yüksek çıktı tekrar test yaptır dedi doktor yaptırmadım acaba ondan mı bebek kilosu artıyor
aliandalina Anne-oluyorum1 41 bir kere maşallah canım neler yedin Bizim bebekde 2 haftalık gerilik var tavsiyeler verde bizde maşallahlık olalım aşko 🤣😍
Snmm5 OzgeSrc hastanede yatma sebebiniz ölçümün geride çıkması mı peki 😔 haklısınız stres çok tetikliyor benim doktorum da kan akışı için yürüyüş yapmamı önerdi normalde çok dinlenip yatıyordum evde aslında… Sağ salim gelsinler yeter ki🤲
OzgeSrc Snmm5 hem gerilik hem sanci ama taburcu oldum bugun şukur 🙂 bana ordakk doktorlarn dedigide bol bol dinlenmek oyle daha cok kilo alir gelisir dedi.
Halimbey 123hh en son 28 haftalık gittim 1200 gramdı şu an 31 haftaligim haftaya kontrolüm var bakıp gorcez kaç kilo olmuş annesinin bal böcüü
medihakurt 29+4 ken 1750 ydik bugun 30 +2 yim bilmiyorum 2.5 hafta onden gıdıyor dıyorlar strese sokuyorlar beni Sınırda seker cıktı 28 de ama dıyetle kntrol altındaym
melike172727 medihakurt benimde 29.0 da 1830 gram bende seker cikti dikat ediyorum arti igne vuruyorum seker ignesi iki hafta önden gitmesi skntilimi ki?
Hulyakkus 123hh 28 haftalıgim doktorum kilosunu söylemiyor 🤷 32. Haftadan sonra söylerim diyor burdaki ultrasonla güvenli tahmin yapamam diyor bende sormuyorum sağlıklı olsun da