Magnezyumda içiyorum ama uykudan ağlayarak uyanircak kadar ne olabilir böyle hala bacağım sızlıyor hareket ettikçe giriyor sanki geçse de
Busel Benimde baya ağrıyor uyuşuyor yatakta asla uyuyamıyorum dokturuma söyledim ama başka bi sorun olduğu için bununla ilgilenemedi dokturunuzmu size önerdi magnezyumu
Busel benim de çok oluyordu magnezyum içmeme rağmen, çevremin tavsiyesi ile günde 1 şişe doğal maden suyu ve en az 1 muz yedim. Çok öneriyorum valla maşallah diyeyim düzenli yaptığımdan beri hiç kramp girmedi canım 😊
Busel ilk gebeligimde cokkk cokkk daha fazla cokk varsi resmen her gece.. oluyordum resmen… suan 2.gevelihim 3 4 dafa oldu henuz
Busel erkekmi kizmi
Busel bana magnezyumu ikiye cikardi doktorum biraz hafifledi
Busel Çok geçmiş olsun aynı durumlar 🥲🌿
Pyrzysm evet doktorum olur dedi magnezyum kendi verdi
nurellaa212 teşekkür ederim canım sodayı azalttım bu ara tekrar başlıyım en iyisi
BEAUTY28 benimde 2 kere oldu ağlayarak uyandım ikisinde de
BEAUTY28 erkek
Babykalamar benimde öyle iki ama 3 keredir tek içiyorum ilacimi yazdırmayı unuttum diye ama yok yani iki icicem hafta ici zaten gidicem hemen yazdirayim mahvoldum hala aciyor bacagim
Busel bendede ilk gebelihim erkektdi. Simdide kramplar oluyor ama henuz cinyt bilmiuotum
Busel yaa bana bide gunde 1 sise maden suyu ic demisti doktorum 1 sise maden suyu 2 magnezyumla idare ediyorum arada olmuuormu oluyor yururken bile bianda kramp giriyor kitleniyor bacagim :( son haftalar artik sikayetlerde artiyor malesef
Ben o ayak ağrılarını çok şiddetli yaşıyorum artık belime kasıklarıma vuruyor şuan üzerine basıp yürüyemiyorum kalçalarıma kadar vuruyor ağrı dün akşamdan şu zamana kadar halla çekiyorum 30 haftalığım erken doğum olacak diye korkuyorum
BEAUTY28 cinsiyete alakası çok varmi bilmiyorum ama doktorum böyle şeyler olur çok normal demisti bence anormal🤣 çok acıyor