Elifdamlayildiz kolun ön yüzüne degıl daha çok dış yan kısmına yapması daha doğru olur ya da göbeğin 4 parmak yanından sağ ve sol olarak bide bacaklarınızın dış yan kısmına yapabılırsiniz anlamadıysanız youtube ya da eğitim hemşirenizden bu uygulamayı tekrar anlatmasını izleyin geçmiş olsun
Oksapar kan sulandirici kullanıyorum hergun gidip yaptırmak yerine eşime yaptiriyorum artık ilk yaptığı biraz yanlış yapmış kaç gündür yeri morardikca morardı üstüne yatamıyorum çok acıyor durduk yere de kaşınıyor gün içinde deri altında kocaman beze olmuş sizde yaşayan oldumu bu durumu nasıl geçer 🥺
Elifdamlayildiz bende kullanıyorum yaklaşık 2 aydir daha önce bir kaybım oldu şimdi ikizlere hamileyim her gün vuruluyorum göbekten mos mor yer yerim sis o yüzden artık koldan vuruluyorum ev de yapmak kolay diyorlar ama eşim ne zaman yapsa çok acıyor o yüzden her akşam hastanede yaptırıyorum artık yer kalmadığı icin sürekli eski iğne yerine geliyor daha çok açıyor
Ebru_28 ayy kıyamam canım ya hamilelik bitimine kadar kullanacak misin ki,sağlıkla minnoslarini kucağına alırsın inşallah kaçıncı haftadasin , hemşire de yapsa çok acıyor içeriği kolanya gibi bişey sanırım yaparken değilde sıvıyı içeri enjekte edince daha çok acıtıyor 🥺
Novamomy sağolun recetesine göre ilk uyguladık sağlık ocağında ki ebeme sorunca 45 derecelik açıyla yapılması gerekiyor dedi ama reçetede 90 derece yazıyordu ilkinde tamamen recetesine uymustuk şimdi bı sorun olmuyor hafif acılar dışında bu çok kötü oldu bayadir gecmiyor
Bende kullanıyorum morarma sertleşme dokundukça ağrıması vs gayet normal ben kendim yapıyorum ilk başta el alışmadığı için çok fazla morarıyordu şimdi elimde alıştı çok fazla olmuyor
FeyzaBkn işte sorun dokunmadigim zaman da açıyor kaşınıyor su anda bile öyle 🥺
Elifdamlayildiz Sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum ama yinede doktoruna danış istersen
Elifdamlayildiz Doğuma kadar mı kullanacaksın
FeyzaBkn yok canım daha yeni enfeksiyon geçirdim kullandığım ilaçların yan etkisinden kullandım bı sure bitince kullanmicam artık
Elifdamlayildiz evet 45 derecelik açıyla yapılır hemsıre hanım doğru söylemiş buz uygulaması ve kolunuzun altına iki yastık koyup bir süre yüksekte tutabılırsınız 🙏🏻
Elifdamlayildiz Kendin yapsan aslında daha kolay olur başkası yapınca daha zor oluyor. Neyseki senin kısa süreli benim doğuma kadar 🥺
FeyzaBkn ayy Allah yardımcın olsun inşallah çok zor gerçekten burda 9 ay boyunca kullanmak zorunda olanları görünce canım acıyor 🥺bende ki sorun da o kendim de dahil hiç kimseye iğne yapamıyorum içim almıyor ki alsaydı hemşire olcaktim zaten😪🙁
Elifdamlayildiz bende başta zorlandım da alıştım çok şükür ama göbekten cesaret edemedim hala kol ve bacaktan vuruyorum
FeyzaBkn göbek daha çok acıtıyor gibi bı his veriyor dimi🙁
Novamomy sağolun deniyecem 🥰