Nedir bunlar böyle bir anda yaşayan var mı
Yazz12 çok nadir ara sıra mide bulantısı geliyor ama istifra edemiyorum bir kaç gündür de karın ağrısı değil de büyük tuvalet ihtiyacım çok oluyor benim de
Yazz12 ah bende aynıyım bir kere bulanmayan midem 37. Haftada ara ara bulanmaya başladı bi anda karın ağrısı tuvalete zor gidiyorum ya
Yazz12 ben 31+3 teyim aynı şeyleri yaşıyorum , birkaç gündür .
Yazz12 dün gece bende aynısını yaşadım sürekli tuvaletteydim mide bulantısı sırt ve bel ağrısı bir an doğuruyorum sandım berbat bir geceydi
Yazz12 4-5 gün önce aynısını yaşadım bulantı kusma ishal bide karın ağrısından bildiğin uyuyamıyorum öyle bi ağrı sancı sabah 5 te acile gittik büyük bi serum taktılar ama sonuçlar temiz çıktı heralde yediğim bişey dokundu 😵💫
Yazz12 benim 32 oldu bulantim hic durmadi hala devam
Yazz12 valla benm bir anda değil ama dediklerini yaşıyorum su çok içersek çok lavaboya gidiyorum yoksa çok gitmiyorum ama sürekli midem bulanıyor ya
Aynısı dün gece bende oldu aşırı bulantıyla uyandım sabaha kadar istifra karın ağrısı vs serum taktılar idrar yolunda enfeksiyon varmış 🙄
_aysenur8mikail__ çok geçmiş olsun bende oyle bisey de yok ama anlamadım
Prenses34_annesi aynen benim de birkaç gündür böyle devam
Yazz12 nedendir bilmiyorum ama acaba vücut kendini doğuma mi hazırlıyor diye düşünüyorum
Prenses34_annesi ben de öyle duydum biraz da bilemedim geçen gün nst de biraz sanci da çıktı
Yazz12 Ben de çıkmıyor işte sorun orada 😂 acaba diye diye kafayı yedim🥲
Prenses34_annesi kimisinin de öyle oluyor sanci son dk da dogumda çıkıyor 😀hakkımızda hayırlısı olsun artik🙏
Semilk05 tuvalet sıkliğınız da arttı mi yoksa sadece varmış hissi mi oluyor
Yazz12 amin inşallah 🥰
Yazz12 bazen boş gidiyorum. bazı günler çok oluyor internetten baktığımda bebek kendini doğuma hazırladığı için oluyormuş diye okudum ama bilmiyorum. Dün doktora sormayı fa unuttum herkes doğum yaklaşıyor diyor
Semilk05 evet ben de öyle duymuştum o yüzden endiselendim biraz genelde oluyor sanırım boyle
Yazz12 hakkımızda hayorlısı olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah en Hayırlı zaman da bi an önce gelsin istiyorum 🫠
Semilk05 aynen öyle ben de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😊
Snmdgn benim de öyle bu hafta zor geçiyor
Nazli-61 gebelikle ilgili değil mi acaba
Kızlar 37+1 deyim karnınız aşagı indimi yoksa benek yukardamı hala midenn oralardamı
Hilaynur 37+2 yim. Hala yukarıda göğüs kafesime baskılarından uyuyamaz oldum
Hilaynur benim 1 haftadr filan aşağı indi kasiklarda da hareket var karnimin ortasında da insanlar görünce aşağı inmiş diyolar