Gebeliğin ilk haftalarında yaşanılan belirtiler nelerdir kızlar, sitelerden değil de sizlerden de duymak istedim 🌸
Ruya_355 karın ağrısı sancısı adet sancısı gibi bide göğüs büyümesi hassasiyeti
Ruya_355 bende ishal kusma oldu çok fazla. Serum yedim 1 haftam böyle geçti sonrasında rahattı.
Ruya_355 aşırı uyku hali,halsizlik ve adet sancısı oldu bende
Ruya_355 bende hiç bişe olmamıştı ilk ay adetimin zamani gelene kadar sadece çok yorgun hissediyordum hiç bişe yapmadığim halde
Ruya_355 sadece göğüslerim ağrıyor iki gebeligimde de aynı belirti bidenuyku hali
Ruya_355 hiç belirtisi olmayan biri olarak söyleyebilirim sadece 7-8 haftaya kadar kasık ağrısı dışında 😬
Hamileanne iştahsızlık oldu bende yorgunluk hali ve adet olacakmış gibi kasık ağrısı
Hamileanne aşırı derece de gaz sıkışması yaşıyorum ve karın ağrımla beraber afedersiniz ama tuvalete bile çıkamaz hale geldim bu da dahil midir
Aaaysee aşırı uyku hali ve halsizlik bende de var ya ne zaman geçmişti acaba sizin 🙂
Ruya_355 evet kabızlık oluyo, kusma, adet sancısı, gögüslerin büyümesi ve hassaslaşması, koku hassasiyeti
Ruya_355 ay sorma ya bende öyleyim gaz sancısı mahvediyor ne yiyeceğimi bilemiyorum
Ruya_355 evet oda oluyor
Gizemmmm_ 5,6.haftaya kadar vardı sonra azaldı derken 8 den sonra midem bulanmaya başladı prilam kullandım oda çok halsizlik yapıyordu 13 de bıraktım sonra azaldı çok şükür
Susu_09 1 aylıkken de yapabilir mi normal mi bu kadar sancı 🫣
Aaaysee teşekkür ederim sağolun inşallah benimde geçer ☺️
Ruya_355 8 haftalık benim cnm bende bilmiyorum ama ben yatıyorum hareketsizlikden olabilir