Kızlar 8 haftalık hamileyim kalbime ağrılar giriyor böyle sizd de oldumu
1fatma_nurr hayır canım kalp ağrısı normal olmayabilir doktorunla konuş kalp ağrısını birde nasıl hiseetiğin önemli çarpıntı mı yoksa sırtında ve sol kolunda bi ağrı mı ?
1fatma_nurr göğsünün alt taraflarındaysa gaz sıkışması olabilir mi? Göğüslerindeyse hassaslaşığı zaman benzer ağrıları yapıyor.
1fatma_nurr canım sinir sıkışması varmı sende bak oda yapar
ArvenMom yok sadece gogusumun altina böyle kramp girer gibi acaba göğüsler haliyle doldunlasiyor ondan ola bilirmi
ArvenMom bide kasik ağları normalmi canim ara ara gelen gecen
1fatma_nurr olabilir tatlım onu bende yaşadım kalp ağrısı diyince sorayım dedim çünkü normal kalp ağrısı çok farklı ve geçmeyen bir ağrı yaşadığım için biliyorum görmezden gelinmemeli kalp asla affetmiyo en ufak ihmali
1fatma_nurr evet normal 21 haftadayım hala kasık ağrılarım olur karın kaslarım ağrır belim sırtım çünkü bebek baskı yapıyo ve rahim büyüyo vücut ona göre şekilleniyo bu ağrılar normal
ArvenMom cok gecmis olsun sana canım benim
ArvenMom tamam canım 🥰
Rwerdst evet canm ya bu aralar gaz sorunuda oluyor karnimda falan mideme vuruyor resmen
Benimde çarpıntı gibi bir his oluyor. Hergün belirli aralıklarla oluyor mutlaka
Sudeuzum onu bilmiyorum kuzum ya nasi oluyor ki o belli bı belirtileri varmi
1fatma_nurr var kuzum bende var mesela kalp ağrısı gibi ağrı batma hissi sol kol ağrısı veya sağ kol ağrısı boyundan gelen ağrı olur genellikle ama sen yine de bir doktora gözük kuzum çok geçmiş olsun bu arada ❤️
Sudeuzum sağol canım benim sanada çok geçmiş olsun
1fatma_nurr sende sağol canım benim teşekkür ederim ❤️