Arkadaşlar az önce pınarın sütünü kahvaltımda içtim ama farkettim ki dibi tortu olmuş, bozukmuş. Ama son tüketim tarihi 6 Şubat gösteriyor. Bi iki yudum da değil baya 1 bardak süt içtim. 16 haftalık hamileyim. Ne yapmalıyım? Başına gelen var mı?
Mommygizem kusmayı dene canım parmakla boğazını falan ya da hemşire ebe vs tanırsın biri varsa bi sor bakalım ne diyecekler
Mommygizem ben oturduğum yerde biriyle anlaştım doğal sağılmış süt alıyorum canım bir litre iki üç güne bir sende öyle yapabilirsin market sütlerini içme boşver
Mommygizem sütler açıldıktan sonra Max 1 gün bekletiliyor canım. Eğer önceden açmışsan da bekletmişsen bozulur. Bence ne olur ne olmaz bi acile git
Mommygizem benimde başıma aynısı gelmişti çok şükür bir sıkıntı olmadı dert etme canım
Mommygizem hayır endişelenmeyin. pınarın sütünde hep olan bi şey bu. sebebini bilmiyorum ama ben pınar içmeyi bıraktım. baktım tortu var kaldırıp attım. kusmayı falan denemeyin bi şey olmaz ondan. bana olmadı çok şükür
Edafmo 1 gün de çok az değil mi yani açtığımız sütü nasıl hepsini bir günde tüketebiliriz ki,çok bekletmek iyi değil evet ama ben 2,3 günde anca bitirebiliyorum yani günde bi kaç bardak içince
Aaaysee 1 gün önerilen canım. Ben bitiremediğim yarısı ziyan olduğu için küçük pipetli sütler var ya onlardan alıyorum toplu, hem porsiyonluk oluyor tam hem de ziyan olmuyor diye 🥰
Ay ilginiz için hepinize teşekkür ederim biraz çıkarttım ebe arkadaşımda bişey olmaz dedi. Çok sağolun