Mrb catlatma ignemin 6.gunu oldu igneyi vurdugum ilk bikac gun asiri kasık agrisi sirt agrisi gaz vardi dunden beri agrilarim hafifledi sizce ignenin faydasini gorur muyum bu sekilde.Sirt agrim hayla devam ediyo hatta bugun sirt ve karın agrisiyla uyandim
Belinay0922 belirtiler için erken henüz çatlatma iğnesinden sonra yumurta hemen çatlamış ve döllenmiş bile olsa rahme yerleşmesi 1 hafta sürer. Sizin belirtileriniz psikolojik de olabilir adet dönemi belirtisi de kendinizi rahatlatın 12.günden sonra test yapın 🙏🏻
Belinay0922 ben 17 gün test yapmıştım 7 gün ağrılarım oldu bir gün tek yaşadım bide 12 gün göğüs hassasiyeti vardı 17 gün yaptım koyu iki çizgi gördüm hamileyim şuan bende etki etti umarım sizde de etki eder rabbim kimsenin elini boş bırakmasın inşallah hayırlı haberlerle gel inşallah 🤲
Belinay0922 merhaba benimde çatlatma iğnesi vurduralı 4.günüm benimde kasık ve bel ağrım oldu normaldir herhalde bakalım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu mübarek 3 aylarda 🤲🏻🤲🏻
Şuan sanki adet olcakmisim gibi sanci var sirtim kirilmak uzeree
Belinay0922 benim de iğnenin 1 haftası oldu canım ilk 3 gün falan bi belirtim yok gibiydi sadece göbek karın bölgemde şişkinlik hissettim dolgunluk gibi. Sonrasında bir kaç gündür bel ve sırt ağrılarım oldu sabahları bel ağrısıyla uyanıyorum. Öyle şiddetli bir kasık ağrım olmadı bakalım hemen test yapmak istemiyorum tutucam kendimi cumaya kadar falan 🫣 hakkımızda hayırlısı..
Yardimci olacak kimse yok mu ya arkadaslar?
?
Bilge-96 cok tsk ederim.Beni yanlis anladiniz ben gebelik belirtisidir demiyorum ki sadece bu tur agrilar normal mi onu demek istedim.
Melike3435 inşallah olumlu sonuclar aliriz🤲kimisi hic agrimiz olmuyo felan yazmis agriniz varsa olumlu sonuclar alirsiniz yazmis bende ogrenmek istedim.Suan ssnki adet olmusum gibi agrilarim var karnim cok sancilaniyo sirtim cok kotu doktora da yazdim cevap bekliyorun
Melike3435 hayir canim suan test yapma yaparsan pozitif gorursun yaniltiyo ilacin etkisinden dolayi.
Belinay0922 ben bu tarz belirtiler yaşamamıştım kişiden kişiye değişir elbette.. inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙃🙏🏻
Belinay0922 bir de iğneden sonra 3 günlük ilişki sürecinin ardından başlamam için Progestan verdi doktor her gün bi tane kullanıyorum. Tutunması için yardımcı olur dedi. Bakalım bekliyorum
Melike3435 hayirlisi insallahh umarim guzel bi bekleyis olur ikimiz icinde🤲
Belinay0922 inşallah canım ne kadardır evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz bebek ? 🥰 biz 1,5 yıllık evliyiz 10 aydır deniyoruz.
Melike3435 bende 1.5 yillik evliyim evliiligimin 3.ayinda gebe kaldim 10 haftalikti kurtaj oldum kalp atisi yoktu.kurtajdan 3 ay sonra da tekrar bi gebelik oldum kimyasal gecirdim ondan sonra bidaaha olmadi
Bilge-96 tsk ederim insallah🤲
Oznur_ece65 aminn insallah rabbim tum isteyenlere nasip eder insallah🤲
Belinay0922 Amin inşallah canım 🤲
Kubradvc amiinnn amin inşallah🤲benmde 8.gunum sirt ve kasık agrim karin agrim var sirtimin agrisindan duramiyorum.