Arkadaşlar acil bakarmısınız boş gebelik mi!
Sumeyyaaaa Fotoğraf yok. Beta değerini biliyor musun
Sumeyyaaaa yolk olusmus gibi kac haftalik
Sumeyyaaaa bende yolk kesesini gördüm boş gebelik geçirdim yolk kesen bile yoktu boş gebelikte oluşmaz umudunuzu yitirmeyim bence daha erken ya da başka doktora gidin 🙏
Sumeyyaaaa Googleye mutluresim yaz. Çıkan siteye fotoğrafı yükle. Kopyala. Sonra buraya gel. Altta küçük fotoğraf simgesi var. Ona tıkla, yapıştır
arirangg yaptım tekrar bakarmısınız🙏🏻
Sumeyyaaaa Son adet tarihine göre kaç haftalık hamilesin. Sanki yolk kesesi oluşmuş gibi.
mother2 6+5 haftalik
Ben aşılama ile hamile kaldım doktor kese ölçümüne göre 6+5 adete bakıldığı zaman 9 haftalık olması gerekiyor doktor haftaya kalp atışını duymazsak boş gebelik Kürtaj dedi o psikolojim bozuldu ağlamakdan mahvoldum.
Sumeyyaaaa Son adet tarihin nedir?
arirangg 15 kasım
arirangg benim sürekli gittiğim doktorum boş gebelik olabilir dedi. Öyle dedi diye dün başka doktora gittim oda 9 haftalık olmalıydı bu dedi 6 haftalık kafamı karıştırdı napacagımı bilmiyorum.
arirangg bu salı günü kendi doktorumun çektiği resim! [(https://) ilk gorselde paylaştığım dün yani cuma günü çekilen
Sumeyyaaaa Sadece yolk kesesi görünüyor. Eğer bu gördüğümüz yolk kesesiyse benim bildiğim boş gebeliklerde yolk kesesi oluşmaz. Belki bebeğin 1 haftaya görünecektir. Mutlaka bir doktordan daha görüş al. İnşallah sağlıklı ilerler.🙏🙏
Sumeyyaaaa Bunda yolk kesesi de yok. Evet haftana göre geç ama bebeğin görünecektir belki yakında. Bu görüntüye göre şlerleme var dünkü ultrasonda
Sumeyyaaaa bende 6+1de gordun dun bebegimi insallah saglikla gelirler
arirangg başka doktora dün gittim o da 9 haftalık olmalıydı dedi benim kafamı daha da allak bullak etti ama geç döllenme olabiliyormuş benim 30 Kasım’da aşılama oldu döllenmede 4 Aralık hesaplarına göre ama dünkü doktor da bunu kabul etmiyor
Dilaraagkkk
İnşallah öyledir 🙏🏻 teşekkür ederim
mother2 inşallah teşekkür ederim 🙏🏻
https://uploadnow.io/f/jpdT9ZR benimkinede bakar mısınız doktorum banada boş gebelik olabilir dedi
brprensesannesi23 merhaba inşallah değildir boş gebelik banada boş gebelik olabilir dedi!