tugcegk 31+1 olduk biz 🤗 bebiş hareketleriniz boyu kilosu falan nasıl zorlanmaya başladınız mı siz de
Ada-Uras-Asya tugcegk bugün tam 31 haftalık olduk en son 30 haftada gittim 1.900 gr 41 cm idi haftaya gideceğim bakalım ne kadr olacak çok zorlanıyorum suyu fazla karnım şiş 37 zor bekleriz dedi sağlıkla gelsinler sizinki kaç gr
rncst tugcegk 31+3 olduk 30. haftada 1800dük boy bilmiyorum hem toplu hem ters duruyor bnim oğlan 2 hafta snra kontrol var bakalım dönecek mi 🤷🏼♀️ Şimdilik iyiyiz bi sıkıntımız yok gerilmeden dolayı karnım çok kaşınıyo sadece 🙈
ecemozen tugcegk 31 haftalığım ben de. 2 kilo olmuş kızım 🧿 hareketleri çok zorluyor aşırı midem yanıyor. Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
merveiyd tugcegk 31+5’teyiz oğlumla, şu an kaç kilo bilmiyorum ama bu sıralar biraz zorlanmaya başladım, karnım iyice şişti ve bazı hareketlerinde canım acıyor 🥺 Göğüs kafesi kemiklerim sanki dayak yemişim gibi acıyor
tugcegk Ada-Uras-Asya ben 26da gitmiştim 890 gramdı çalıştığım ve ilçede olduğum İçin 32. haftada gel demişlerdi haftaya gideceğim yani kilosunu falan bilmiyorum ama çok merak ediyorum
tugcegk Ada-Uras-Asya çok kilo da almadım ama zorlanmaya başladım artık nefessiz kalmalar hemen yorulmalar oluyor bi de egzama vardı arttı pupppa dönüştü gibime geliyor :(
tugcegk rncst masallah evet kilosu çok güzel rabbim nazardan korusun 🙏🏻 Döner diyorlar ya son ana kadar değişebilirmiş o
tugcegk ecemozen maşallah 🥰 evet büyüdükçe hareketleri kasılmaları can yakmaya başlıyor aminnnn hepimiz sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
tugcegk merveiyd yukarılara doğru çıktıkça oraya baskı yapıyor 🥲 canları sağ olsun sağ sağlim alalım kucağımıza hepimiz inşallah
Linabebek1 32 hafta oldu benimde bulantı ve şiddetli mide yanması var ayrıca kasık ağrısı bel bacak ağrısı var arada adet sancısı gibi ağrım oluyor zorlanıyorum
tugcegk Linabebek1 mide yanmanız İçin ilaç falan kullanıyor musunuz cidden zor bi şey o ya çok geçmiş olsun dikkat edin ❤️
Linabebek1 tugcegk teşekkür ederim canım zaten benim midem bebekten öncede sıkıntılıydı reflüm vardı şimdi arttı şurup kullanıyorum ama yetmiyor
Plnpars tugcegk 31+4de gittim 1630gr di benim geceler felaket mide yanması sonrasında kusma her gece aynı dongu .napcam bilmiyorum
Plnpars tugcegk gaviscon ve rennie var sıfır fayda.haftaya gideceğim söyleyeceğim kilosu normal dedi birde ilk gebeligimden biliyorum ultrason ve gerçek arasından +-300gr olabiliyor ölçümde gelişimi haftasıyla uyumluysa sorun etmiyoruz bizim sadece karın 4gun geri bacak kafa haftasiyla uyumlu gidiyor
tugcegk Plnpars gaviscon rahatlatıyor aslında ama sizinki çok şiddetli demek ki. Süt soda muz da iyi diyorlar denemediyseniz. 🙏🏻
Plnpars tugcegk benim çocuklar çok kıllı geliyor sanırım kocakarı usulü ona inancam ilk dogumumda da doğum yapcagim günün sabahında kadar kusup öyle doğuma girdim .kilosu içinde çok takılmayın ilk oğlumda 3550olcmustu doğdu 3170cikti haftasıyla uyumluysa hiçbir anne korkmasın erken doğum riski yoksa bu haftalarda .