Ysm0307 Ben hiç düzenli kontrollere gidemedim ve tek bir doktora da muayene olamadım hep düzensiz farklıydı ilk gebeliğim daha hangi hastanede doğum yapacağıma bile karar veremedim ne sıklıkla muayeneye gidilmesi gerekiyor
Asiye6125 Ysm0307 33 haftaya kadar 1 ayda 1 gitmiştim ,şimdi 15 güne düştü .. bence belirle ne olacagı belli olmaz bide bazen doktor da kabul etmiyor istediğin bir doktor olsun😍
Sinemb1406 Ysm0307 En son 32+3 de gittim. 35 de tekrar çağırdı doktorum. Önümüzdeki hafta kontrolüm var. En son gittiğide 35 den sonra artık 2 günde 3 günde bir gelmeye başlayacaksın dedi ama bakalım haftaya ne diyecek.
Merveofs 37ye kadar 4 haftada 1 çağırıyordu doktorum. 37de 2 hafta sonra gel dedi 39da gittim zaten yatış yapıldı hemen 🤷🏻♀️
Ysm0307 Sinemb1406 ben pazartesi 34üm tam gidiyim bakalım ne diyecek devlete gittiğim için pek sık caagirmiyorlar ozeldekiler nst ye felan bakıyorlar bu haftalarda
Eren_umay2 Ysm0307 geçen hafta gittim ben aylık kontorlümdü 34. Haftadaydım 2 hafta sonra tekrar gel dedi. 36 haftamda gidecem yani. İlk dogumumdan beri takipte olduğum doktorum 🥰