Esraodaci YelizzerAltok valla 2-3 gün çektim canım o da dikişlerimin başlangıç ce bitiş noktalarıydı.
ilaydabaykara GizemCengiz hic biseyin dogum sekliyle bilmem neyle alakasi yok vallahi Allah neyi nasip ederse o var. benim bir yakinim da sezeryanla dogurdu bebegi suan dolu dolu iki yasinda hatta ikiyi geciyor yasi ama hala emziriyor masallah 😊🙏
Melikeznar GizemCengiz ben zorunlu sezeryanla doğum yaptım 20 gün önce ilk andan itibaren çok şükür sütüm geldi ilk basta bende çok korkmustum sütüm gelmez diye ama bi sorun yasamadım🙏🏻
Deletedmom2224 GizemCengiz yanii sonuçta anne olmayan biri bile sürekli bir bebeği emzirrise sütü gelir derler bence süt beyinle ilgili he birazcık süre uzar belki ama onunda çok önemli oldgunu sanmıyorum çok uzamaz
Ayseecrinibo baharayazz illaki o asamada biraz zorlaniyosun ama o kadar acı değil ben hemen toparlandim tek zorlandığım konu sontaydi ama gozunuzun korkacagi bişey yok benim canım aşırı tatlıdır ven dayandıysam herkez dayanır 😂
Ayseecrinibo GizemCengiz aynen benim canım çok tatlıdır nasıl kolay oldu bende anlamadım ama gözümün korktugu kadar değildi 😊
Ayseecrinibo baharayazz gerçekten o kadar korkulan bisi yok diyorum ya öyle olsa inan ben dayanamazdim 🤣🤣🤣
arastiran_anne GizemCengiz bebeğin kan şekeri düşük ya da hızlı kilo kaybı varsa mama verilebilir.herhangi bir sıkıntı yoksa süt gelmesi beklenir 2 saatte bir mutlaka emzirilir.