Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. 27. Haftadan bu yana nst de sancım çıkıyordu ama 37ye kadar dayandık😁 yine günlerden birgün nst de sancım çıktı ve doktorum bekleyelim diyip eve gönderdi. Uykudayken bir anda tekme hissettim uyandım oturur vaziyet aldığımda suyumun geldiğini farkettim. Inanilmaz korktum ve panik oldum çünkü en başindan beri sezeryan olarak planlamıştık doğumumu. Hiç böyle olacağinı düşünmemiştim. Suyum gelince hemen eşimi uyandırdım ben şoka girdim kendime gelemedim galiba panik atak geçirdim. Tirtir titremeye başladım eşim napacağini sasirdi çünkü asla hareket edemiyordum. Nefes alamamaya başladığımi farkedince eşim hemen komşumu aradı geldi. Beni sakinleştirmeye çalıştı ve üzerimi giyip apar topar götürdüler hastaneye. Yoldayken zaten doktorum atanmıştı gece olmasina ragmen hepsi kitadur bizi bekliyorlardı. Ama benim titremem asla ve asla geçmiyordu çok korkuyodum taaaa ki ameliyathaneye girene kadar. Ne zaman oraya girdim rahatladım. Spinal sezeryan olacaktım. İgneyi asla ve asla hissetmedim. Sonra zaten başlıyorduk. 5 dakika içinde bebeğimi görmüştüm bile. Ne bir korku ne bir his hiçbirsey yoktu. Bebek çıktıktan sonra yarim saatlik bir işlem daha vardı. O işlem sırasında çok az acı hissettim. Baskı gibi bir hisle beraber. Biter bitmez odama çiktım. Sifir ağrı bir ara yanma oldu dikisimde hemen agri kesici yaptılar zaten bir daha da hic agrım olmadı çok sükür. Yarin hastaneden cikicam ve tek basima yuruyorum hic agrim da yok cok şükür. Ilerleyen zamanlarda ne olcak hic bilmiyorum 😂❤️
Tugce3479
BBuseY
Hsee
e-aslan
Buse-ozdmr