Buse-ozdmr mervesu12 korunmasan bile hamile kalma şansın yok yani ☺️ Ama enfeksiyon olmamak için tabıkı bazı tedbirler alınmalı
zeynepmom34 mervesu12 valla korunmaklı falan bilmemde 2 aydır girmiyoruz bu enfeksyon beni bitircek kaşıntı yanma dikkat edin derim 25+3 üm vajinada yanma kaşıntı dikkat etmemme rağmen çok kötüyüm çok
minnosbirkiz mervesu12 biyerde spermin rahimi yumuşattığını okumuştum çok tavsiye edilmiyordu erken dönemde, birde enfeksiyona karşı korunmakta fayda var, hemen içinizi huzursuz etmeyin ilk defa olmuş doktorunuzada danışıp daha net bi bilgi alın isterseniz 🌸
ikikedi-birbebek mervesu12 Vajinada ki ph dengesi hamilelikte düşüyor ve o bölge koruması zayıflıyor bu yüzden korunmalı ilişki öneriliyor enfeksiyon kapmamaniz için tamamen sagliksal yani yoksa riskli gebeliginiz yoksa ilişkide sıkıntı olmaz 🦋
mervesu12 Buse-ozdmr 25 haftalık hamileyiö ilk kez böyle bir şey yaptık kafama takıldı ya yapmasa mıydım ama hemen kalkıp yıkandım
gamzesonmez mervesu12 doktorum içe boşalma olmadığı sürece ilişkiye girebilirsin demişti sanırım korunmasız ilişki sıkıntı yaratabilir bebeğim bi dahakine dikkat edersin
Buse-ozdmr mervesu12 son haftalarda erken doğuma yol açıyor ama eğer erken doğum riski veya düşük tehlıken yoksa hamılelıgın en basından en sonuna kadar yapmakta sakınca yok benım doktorum oyle demıstı yasaklamadı yanı sadece ıkı tarafta cok hijyenik olması gerek enfeksiyon olmamak için dedi
mervesu12 gamzesonmez ya hiç yapmamışsın nasıl yaptın bir anda eşimi onayladım hiç yapmayacağım bir şeydi valla kendimi kötü hissettim
Buse-ozdmr mervesu12 yok hayır canım sorun olmaz korkma eğer enfeskyon kapmışsaanda zaten bunu akıntından anlarsın ☺️
Buse-ozdmr mervesu12 korkma korkma o benımde basıma geldj kaç kez eşim hamıleyken hamıle kalınmaz dedı arada kaçamaklar oldu 35 haftalığım yanı cok sukur bir sorunum yok devamlı gıden ilişkimiz var hala 🥰
mervesu12 Buse-ozdmr günaydın buse hanım dün çok kötü bir şey oldu çok fazla afedersiniz bir şey yaşamıyoruz dün yaşadık bi 15-20 dakika sonra kasıklarım inanılmaz ağrımaya başladı regl sancısı gibi 6-7 dakika sürdü gaz mı yoksa kötü bir şey mi anlamadım uzandım biraz yavaşladı sonra geçti doktora gidecektim gece çok şükür leke görmedim hir de bebeği hissettim o acının içinde gitmedim sizce bir şey olmuş mudur? Şu anda da tekmeliyor beni
Buse-ozdmr mervesu12 yok hayır o normal sadece ilişkiye girdiğin için ağrı oluyor onu bende yasıyorum her ilişkiden somra kasık karın agrısını sankı gaz var gıbı tekmelıyorsa sorun yok 🥰