BuseGamze Kızlar bebeğim aşırı aşırı hareketli şuanda ve acayip derecede kasılıyor canım yanıyor resmen karnımı falan titretiyor başına gelen varmı geçmezse hastaneye gidip nst girmeyi düşünüyorum 🥺
usenmedimyaptimbirvelet BuseGamze benimkide öyle titretiyor ama sancı gibi bir şey hissetmiyorum siz karın ağrısı hissediyor musunuz?
Asgjm BuseGamze sizinle aynı durumdayım benim de canım acıyor toplanıyor birde kasık ağrısı tuvalet gelmiş hissi siizin son durum ne oldu acaba
Elvancn BuseGamze kaç dk bir kasılmalarinuz oluyor ben 17 haftalıkken beri kasılmalarım oluyor rahim ağzı uzunluğum iyi diye doktorm normal kabul ediyor şuan 26+6 olduk şükür hala var kasılmalarım 2 gündür ağrılı kasıldı gittim baktı doktor uzuuk ayni normal günde 10 defa olması dedi eğer 5 dk bir sık sık kasılmaların olursa o doğum kasılması dedi benim ki gündüz 3 defa filan gece yarım saate bir bir saate bir idrarim geldi mi kasılıyor 🤦çok rahatsız oluyorum endişe ediyorum kasılmalardan siz rahim ağzı uzunluğun kaç belki düzensiz kasılmalar dir
BuseGamze 1Gunes hayır yemedim canım riskli bı gebelik geçiriyorum zaten ilk doğumum da kasılma şikayetleriyle 33+2de zorunlu sezeryan olmuştu geçen haftalardada aynı şikayetle hastaneye gittim nst bağlandım sancılarım çıktı magnezyumlu serum verildi sonra tekrar nst çekildi yine sancı çıktı doktor yatırmak istedi ama yatmak istemedim geceliği 3 bin tl diyince imza attım kendi isteğimle çıkmıştım
flammingo Bana da aynı şeyler oluyor ben de araştırırken sizin mesajınızı gördüm .karnım ve mide bölgem sürekli serrleşip kasılıyor .yarın doktora gideceğim ben de
usenmedimyaptimbirvelet BuseGamze düzenini takip edin bu dönemde yalancı kasılmalar olabiliyormuş inşallah öyle değildir üşütmüş de olabilirsiniz gönlünüzü ferah tutun çok sıklaşınca nst’ye girin🫶🏻
fndaaaaa BuseGamze aynı şey bende de var karnim sertleşiyo toplaniyo bende gitsem.mi doktora diye kararsızım
1Gunes BuseGamze ya kuzum ınşallah sağlıkla zamanin da kucağına alırsın ama bi dene çikolata şeker yitip soluna uzan eğer geçmez ise hastaneye gitmen kalıyor geriye
Elvancn BuseGamze kasılmalariniz yüzünden rahim ağzı uzunluğun mu düştü ondan mı erken doğum yaptiniz
BuseGamze 1Gunes Aşırı hareketli zaten şuan kasım kasım kasılıyor resmen bu gidişle bana acil yolu gözüküyor amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim 🥺🤗
1Gunes BuseGamze ayy kuzum bizede haber ver durumundan inşallah bisey yoktur 37 38leri görürsün saglicakla zamanin da kavuşursun 🤲❣ aramızda ¹ gün var benden 34+1 im❣
Barlasvemother BuseGamze Allah yardımcın olsun canım inşallah zamanında gelir bende bugün tam 32 haftalık oldum aynı şeyleri bende yaşıyorum dün gece sabaha kadar hastanedeydim 2 tane magnezyumlu serum taktılar şuanda da çok şiddetli ağrım var doktor eğer ağrın olursa direk gel dedi ama bekliyorum nefes almaya çalışıyorum yürüyorum biraz napucağımı bilmiyorum bende
flammingo Ben de salı gecesi acildeydim 3 kez nst çekildi 2. Sinde sancılarım cıktı ,yarın gidicem bana da yatış verecegını düşünuyorum .inşallah bir kaç hafta daha dayanır bebekleriz .ben de 31+2 yim .serklajlıyım üstelik hep yattım
busraydnc Kasılma nasıl oluyor kızlar sanırım başıma gelmedi hiç yani bi tuhaflık hissetmedim bu zamana kadar ama serviks boyum tam sınırda 25 mm 27+5 im bazen korkuyorum doktorumda sorun görmedi şimdilik rahim ağzında kapalı dedi kasılma gelince anlar mıyım acaba
Elvancn Asgjm benim oluyor öyle idrar gelecegi zaman daha çok kasılıyor heleki geceleri 🥺şaştım kaldım ne yapacam bilmiyorum ihsallah erken doğum olmaz
flammingo Elvancn demekki herkeste böyle oluyor .benımde kasılmalar gece idrara sıkışımca daha cok artıyor .dün gece cok oldugu için kontrolume bu sabah gittim .rahım agzı uzunlugum 17 den 11 e düşmüş .keseyi dikiş tutuyor dedi doktorum .1 hafta sonraya tekrar çağırdı.inşallah 1 hafta daha dayanır dedi .çok stres oldum bu yuzden
BuseGamze Elvancn 27den beri oluyor progestan fitil kullanıyorum her kontrolde rahim uzunluguna bakıyor doktorum suanlik bı sıkıntı yok çok şükür her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğneleri 32′haftada olmuştum zaten doktor bir iki hafta daha durabildigi kadar bebeğin anne karnında durması taraftarı bakalım hayırlısı Allah’tan 🤲