Cdem21 38 günlük bebeğim var Mommy’s Bliss gece damlası kullanıyordum iki gündür az önce bebeğim hafif kustu ve kan vardı kusmuğunda acaba göğüs ucum yaraydı ondan mı ki yoksa damladan mı bilemedim
uraz_ve_annesi- Cdem21 canım bunu bizde bilemeyiz ki ikiside olabilir dediğin gibi bebekte anormal bir durum var mı tekrar kusarsa iyice bak kan varsa götür bir acile baksınlar
minik_koala_ve_annesi Cdem21 bence goturun simdi en azindan iciniz rahat eder yada yara olmayan gogusunuzle devam edin kan gelecekmi takip edin
uraz_ve_annesi- Cdem21 happy kidste falan baktım da hep meme ucu kanıyorsa o yüzden kanıdır yazmışlar doktora götürenlerde doktor ilk memelerine bakmış yara varmı diye içini ferah tut muhtemelen memeden dolayı
Cdem21 minik_koala_ve_annesi eşim askeri personel Şuan acile gidemem ki anca sabah gidebilirim🫣🫣🫣Allahım inşallah meme ucundan dolayıdır
minik_koala_ve_annesi Cdem21 diger gogusunuz normalse canim onunla devam edin yara olan gogusunuzu sagin sutte kan var mi gorursunuz yara olanla vermeyin bir sure takip edin bence
uraz_ve_annesi- Cdem21 rica ederim canım diğer emdiğinde yaz bana kusarsa yine kan geldi mi merak ederim bende şimdi ama inşallah gelmez yaşamazsınız bir daha ☺️
Cdem21 minik_koala_ve_annesi teşekkür ederim verdiğiniz akıl için sağmaya bile gerek kalmadı hafif sıkıştırdım kan geldi oh içim nasıl rahatladı
Cdem21 uraz_ve_annesi- canım yüksek ihtimalle göğüs ucum kanamış hanımefendinin verdiği tavsiyeyi deneyim denerken göğüsümün sıkıştırdım biraz ucundan çok az kan geldi herhalde göğüs ucum kanamış
minik_koala_ve_annesi Cdem21 estagfirullah canim tek siz iyi olun iciniz rahat etsin bebis saglikli olsun gerisi onemli degil saglikla buyutun insallah🥰