Deniz21_ Dilaraanl soğuk süt yeşil elma da tüketebilir siniz kesiyor yanmayı bazı yiyeceklerden uzak durun 34 haftaligim dikkat etmedkce sürekli yanıyor bende soğuk süt yeşil elma ve gece yatmadan gaviskon kullaniyorum
Lina11 Dilaraanl bende 36 haftamdayım aşırı derece de arttı yanmam doktorum gaviscon verdi sizde doktorunuza danışıp yazdırabilir kullanabilirsiniz
Dilaraanl Hallerimvarbenim doktoruma söyleyim de cünkü artmaya basladı iyice simdi sade soda iciyorum iyi gelir inşallah🥺
Dilaraanl Lina11 neden artıyor ki acaba. Annemler bebeğin saçları çıkıyor ondan yanar diyorlar bilimsel verilerle bi açıklama olmasa da 😀
Lina11 Dilaraanl doktoruma sordum mide yanması bebeğin geliştiğini ve büyüdüğünü söylemişti 😊evet tabikide birde o var bana da saçlı olacak diyorlar ama bakalım kısmet 😊😂🤗
Dilaraanl Lina11 ayyyy 🥰🥰 sizin de az kalmış doğuma. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhh🤲🏻🤲🏻👼🏼👼🏼👼🏼❤️❤️❤️ Biz daha kücügüz teyzesiii, 17. Haftadayız. Dün erkek olacagını ögrendik😌
Lina11 Dilaraanl Amin inşallah çok teşekkür ederim darısı size inşallah 🤲👶🏻😍zamn hızlı geçiyor bir bakmışsın kucağında 🤲🤗yaa erkek mi benimdeee 👶🏻💙