Mervylmaz kuranda adı geçmesede hayatları ve yaptıkları geçen kişilerin ismide olur canım, sahabelerimiz var Muhammed emin yıldırım hocanın 81 ilde 81 sahabe isimli videolarını izle dinle, ben ona bakıp çocuklarıma isim buluyorum çünkü vereceğim isimin anlamı ve sahibi önemli benim için.. niyetimi onun üzerine getiriyor ismi veriyorum eşimle birlikte🌸Ebrulicee bir gün kısmetse bir oğlum daha olursa ismi Talha olacak inşaALLAH yaşayan şehit onun lakabı. 🥰çok seviyorum onu r.a. Muhammet emin yıldırım hocadanda dinleyin hayatını çok güzel anlatır oda🌸 3 buçuk yaşında bir oğlum var onun adını Muaz koyduk muaz bin cebel r.a ismi, Cennete alimlerin başı olacak. Bir kızımız doğacak yakında kısmetse, onun adı da Şifa Betül, hem Fatıma r.a annemizin isimlerinden biri Betül, Şifada r.a bir kadın sahabe, hz Ömer’in kız versiyonu oda, ve amcasının kızı🥰.. sahabeler öyle mükemmel şahsiyetler ki hamileliğim ve doğumum zor olmasa sonrasında bakım tabi, çok çocuk isterdim ve bu güzel zatların ismini verirdim hepsine🥰 Rabbimiz onların ahlakıyla ahlaklanmalarını nasip etsin. Bizleri onların izinden ayırmasın 🤲🏻❤️