Rmysbyzt Kızlar geceleri uyuyamıyorum bir türlü uykum var ama dalamıyorum. Sabahları 12ye kadar uyuyorum 😩 sizde benim gibi misiniz
1Gunes Rmysbyzt iste tam olarak o benim 3 e kadar uyuyamiyorum sabah kalkamıyorum 12 1 den önce kahvaltı yok
Sulte Rmysbyzt gece 2 3 u buluyor uyumam ve henüz 15 haftaligim sabah 9 en geç ayaktayım oğlum var malum çok yorgunum ama dalamiyorum
Rmysbyzt 1Gunes sonunda benim gibi birileri😁 bebeğin gelişimini etkilemez dimi ya etraftan böyle söyleyenler var çok uyuyorum gündüz diye🥴
Alpivecinar Evet eşim bilerek yaptığımı sanıyor sürekli bu konu hakkında konuşuyor ama anlatamıyorum çoğu hamile kadının bu durumu yaşadığını shahahsh
Elifdamlayildiz Bende aynı şekil hiç bir şekilde uykumu düzene sokamadim şimdi hamileyim daha da beter oldu başını kaldiramiyorum🤯
1Gunes Rmysbyzt kuzum nasıl etkilesin birazdan kalkıp yarim ekmek arası nutellayi gömüp sabahlarız dahdahaagzimiz boş mu duruyor ki
Sulte Rmysbyzt evet ama değişik bir şekilde uykum yok var aslında ama dalamiyoeum her yolu denedim ilk haftalarda da çok uyuyordum aksine 10 gündür böyleyim
Rmysbyzt Sulte benimde öyle :( telefonu bırakıyorum 15 dakka sonra bi bakmışım geri almışım o telefonu..
Yagmurrr98 1Gunes Mide ağrısından adam akıllı beslenmiyorum benn sen yarım ekmek Nutella iyiymiş valla 😁😁
tecrubesizanneadayi12 Rmysbyzt kız sen yine 12 ye kadar uyuyormuşsun 2 de 2.30 da gözümü zar zor açıyorum telefonlar çalıyorda kalkıyorum yoksa tüm gün ölü gibi yataktayım
Gamzebaby Rmysbyzt valla bende uyuyamiyorum sabah 11 de ayaktayım eşim buna bile çok diyo bebek acikiyodur geç kahvaltı yapıyorsun diyo bebeğini düşünüyo😂😂😂
Demet78 Rmysbyzt malesef deli oluyorum gece heryolu deniyorum ama uyku yok sonra sabaha karşı uyuyom öğlene kadar 😴😴