Ssuhedaaa Merhabaa. 32. Haftadayim ve uygulamaya göre 56 gün falan var. 40 haftaya göre mi hesaplıyor acaba yoksa 38 haftaya göre mi? Planlı doğumlar kaç haftalikken oluyor genelde
uraz_ve_annesi- Ssuhedaaa 39da oldu benimki bir sıkıntı yoksa ilk doğumsa 39u bekliyor artık doktorlar
aysebagcaa22 Ssuhedaaa uygulama 40 haftaya göre benimde ikinci sezeryanim şuan 62 gün gösteriyor ama doktorum 38 girdiğin gibi sezeryan olursun dedi o yüzden 47 günüm var bakalım ilk gebelikte 39 a kesin bekliyorlar şimdi
Ssuhedaaa aysebagcaa22 benimde 2. Olacak inşallah. İlk gebeliğin 40 haftada mecbur sezeryan olmuştu. Şimdi bu planlı olacak çokça yoruldum zaman geçmek bilmiyor agirlastim..
gkcnn Acil sezaryen ile 36. Hafta da doğum yaptım ama doktorum normal de 39′a kadar beklediğini söylemişti
Barilay Benimde ilk gebeliğim 39+3 te zorunlu sezeryan olacak ama doktor 39 demişti ben 23.01.23 olsun diye biraz daha ertelettim 😊
Cherry95 Ssuhedaaa bebeğin kilosu, sağlığı yerindeyse 37. haftadan itibaren alabiliyorlar. Ben 38+2 de sezeryan olacağım
Sarelle2 Benim doktorum kendisi gelirse 37 ye kadar durdururuz dedi ama 38.5 için bana gün verdi en ideal i 38.5 dedi bir gün bile çok önemli anne karnında dedi o yüzden bekliyoruz suan 37.yim 2 Şubat doğum inşallah