Ygmrnrr_ Merveizmir canim sanirim son anda anlasiliyormus yani vajinaya inene kadr anlamayabiliyormussun daha haftan erkense suphen varsa doktoruna sor lutfen
Sulte Merveizmir yavrum anlayamazsın doktor parmak hesabı bakiyo biz lendimize bakamayiz tehlikeli zaten
SeKa26 Sulte bugün kontrolüm vardı doktora sordum acilmam varmı diye direk ultrasona bakıp açılman yok dedi ordan da belli oluyor mu acaba
kuzeymomsss SeKa26 Ultrasonda anlaşılacağını düşünmüyorum. 35 haftalıkken rutin kontrole gittim, doktorum bebek kanala inmiş rahim ağzın yumuşamış dedi sadece. Nstye girdim 100e vuran sancılarım çıktı, ebe hissetmiyor musun dedi hayır dedim hemen alttan muayene etti açılma var başlamış. Öyle birşey olsaydı doktor ultrasonda söylerdi herhalde
Sulte SeKa26 tabiki çocuğun başı dönmüş mu rahme yakınsa bakıyor yaptığı baskıya göre acilmana bakar canım
Hsee kuzeymomsss benımde perşembe kontrolum vardı doktor kanala inmiş ve yumusama oldugunu söyledi nstde de sancılar bi 10 oluyor bi 20 40 50 tekrar 10 a falan düştü bekliyorum 37+5 olduk sabırsızlanıyorum
kuzeymomsss Hsee sancı değerleri normal aslında, yalancı sancı diye de geçebilir. Benim 35 haftalıkken 4 defa 100e vuruyordu sancılarım,doktorum her an gelebilir demişti. Hakkında hayırlısı olsun, kolay doğumun olsun inşallah
e-aslan Ya kimi anlaşılıyor diyor kimi anlaşılmıyor diyor bende anlayamadım o yüzden net bişi söyleyemiyorum kişiden kişiye değişiyor sanırım . Ama en doğru cevabı doktorun verir bence ben 39 dayım yarın kontrolüm var bu haftama kadar hiç açılmam olmadı 38 in son günleri artık doğum yaklaştı belirtileri almaya başladım teker teker ishalim oldu mide bulantım oldu iki üç günn evvel belimin az yukarssından karnıma sancılar girdi ve bu sancıda karnım taş gibi oldu ve inanılmaz bir ağrıydı yani anlatamam evet bu diyosunuz yani ama düzenli olarak devamı gelmedi öylee yani bekliyoruz bakalım Rabbim hepimize bir avazda doğurmayı nasip etsin ❤️
Merveizmir Hepinize çok teşekkür ederim 39.6 dayım aslında ama acilmam olmadığını söylediler biraksalar 2#3 hafta daha duracak heralde önümüzdeki Pazar a kadar gelmezse Ogün hastaneye yatisim olacak nasipse