Tugceee95 15+6 yım uc dort gundur genelde aksamları sol tarafımda pıt pıt bıseyler hıssedıyorum bebek hareketimi oluyor bu kasık ve bosluga dogru 🫠🤔
AdinsMom Tugceee95 gaz hareketi de olabilir bebiş de ben de 16da kıpırtılar hissetmiştim ilk öyle başlamıştı
Buse-ozdmr Tugceee95 pıt pıt şeklındeyse eğer bebek olabılır ama toplanma için cok erken 30 dan sonra bebek toplanır kasılır ve hissedersin toplandıgını☺️
Tugceee95 AdinsMom Hiç bilmıyorum oluyor sonra bakıyorum yok ama toplanma falan oluyor onları hıssedıyorum
Geker Çok erken değil mi bu kadar detaylı hissetmeniz için. Ben 16+3 ama henüz bir şey hissedemiyorum :)
Tugceee95 Geker siz karnınızda sertlesrıgını hıssstmıyormusunuz zayıfım belki ondan olablrmı blmıuorum 💁♀️
Melekavsr Tugceee95 arkadaşlar her insan farklıdır siz hissetmiyosunuz diye kimse hissedemez diye bişey yok. Zayıf insanlar daha çabuk hisseder iç karnı dar olanlar daha çabuk hisseder vs vs
Tugceee95 Melekavsr Yoo sorun degil kötü algılamadım ilk oldugu ıcın bılmedgm için sormustum 💁♀️😅 burası herkeze her sekıl acık oldugu ıcın cokta soylenene takılmıyorum boşverinn 🥰
Tugceee95 Buse-ozdmr Hımm ama sertleşiypr toplanma dedigim o mesela sagımda semsert oluyor kasıkta sonra duzelıyor dedigim gibi belki zayıf oldugjm ıcınde olablır hıc bılmıyorum