Pyrzysm Hem bebeğimin kafasının bi hafta geride hemde kafa arkasında bişey olduğunu söyledi bu yüzdende karnımdan su almaları gerekiyormuş sizce zarar verirmi
Meliissaaaa Pyrzysm yapan doktor işinde iyi olmalı diye okumuştum. Benden de aldılar amniyosentez deniyor. Ben bir sorun yaşamadım çok şükür hayırlısı olsun sizin için de umarım bi problem yoktur
momysss Pyrzysm benimde kız bebişimin ayağı böylrydi ya hiç bişey dememişlerdi cinsiyeti de kız demi🥺
Alpivecinar Pyrzysm bı bilgim yok canım benimde aldılar böbrekte ve ayakta sorun var diye amniyo sentez yapıldı umarım bişey çıkmaz 🙏
Meltems53 Alpivecinar bana da özelde detaylıda doktor sanki ayağı biraz yamuk mu yoksa karnına mı yaslamış dedi. Bir daha baktırmamızı söyledi bende devlete detaylıya gittim orda doktor öyle birşey olmadığını söyledi aklım karıştı birazcık 🤷🏼♀️
Pyrzysm Meliissaaaa Bilmiyorum etrafımdakiler herkez tehlikeli diyorlar napcağımı bilmiyorum sizin ne vardı diye gönderdiler acaba
Alpivecinar Meltems53 bana perinatoloji baktı 6-7 kişi beraber baktılar uzmanlar, asistanlar falan yani kesin benimki ama ayağa üzülmüyorum alciyla düzeliyor yani sende takma kafana insallah birseyi yoktur bebisin
Meliissaaaa Pyrzysm burun ölçümü normalden küçüktü ve kalbinde parlama vardı. 2 bulgudan dolayı down sendrom riski olabilir denildi ondan dolayı
momysss momysss ay pardon canım baskasının yorumunu senin yorumun sandım ayakta sorun var diyrnle karıştordımm
Pyrzysm momysss Yok önemli değil bize başında sorun var dediler ama ben ilk defa gördüm böyle bisey doğruluk payıda ne kadar bilmiyorum testlerim filan temiz çıktı ama başında ek bisey varmış