Aysecan0335 Deletedmom_116 😁😁 bebek daha olışumunu tamamlamamış abla diyor ben hissediyorum yav he he 🥲
Aysecan0335 Melekannesi80 maşallah deneyimli olmanında verdiği hissiyat var sizde bakalım hayırlısıyla biz ne zaman tadıcaz 😊
Deletedmom_116 Aysecan0335 affedersin ama daha şey deseydin sperm 😂😂Yürümeye başlamıştır şimdi belkide ahahahah
_almirasmom Aysecan0335 5. Haftada daha cocuk olusmamıs neyı hıssetmiş tam olarak😂 ben 15. Haftamda bır kez hıssettım 17. Haftada daha netlestı herkesın farklı gobek bolgesındekı yaglanmada etkı edebılıyo bazen
Aysecan0335 @Eldgrn başlıkta yanlış yazdığım veya yazmamam gereken bir şey mi vardıda değiştirdiniz merak ettim sıkıntılı bir şey yazdığımı düşünmüyorum ama öyleyse dikkat edelim sebep nedir
Eldgrn Aysecan0335 Her başlığın içeriğin kendine özel etiketi var. Biz moderatörler bunu için varız. Annelerimiz aradıklarını sadece etiket kısmından tek tek de buluyorlar. O yüzden her içerik etikete ve başlığa uygun olmalı. Uygun olmayanları düzeltiyoruz 🌸
aysegulanne23 O 5.hafta diyen gaz, bağırsak hareketleridir imkansız ☺️ kafana takma 22.haftada hissettim ilk