Bellisima21 Arkadaşlar 62 ile hamile kaldım şuan 6 ayligim 12 kilo almışım fazla nasıl zayifliyabilirim
Kanarya_4921 Bellisima21 artık nasıl zayiflayabilirim deilde daha az nasıl kilo alabilirim olmali sonuçta hamilesiniz 😊
2022bebeki Bellisima21 Zayiflamak değil kiloyu korumak ya da kontrollü almak öneriliyor. Tam buğday unlu ürünler, protein,sebze, süt ürünleri, kuruyemislerden zengin beslenip Hamurisi,tatliya biraz mesafeli olmak gerekir
pinar_033 Bellisima21 aynı durum bencede var canım 24 haftalik olduk 10 kilo hop almışım nefes alamıyorum resmen vermek gibi bisey olmaz da daha az almamız lazım ben çok ekmek tüketiyorum ekmeksiz doymuyorum resmen
Nazli-61 Bellisima21 bende 7 aylık hamileyim bende 12 kilo aldım ilk 5 ay 10 kilo aldım ama hiç takmıyorum valla
Busra-busraa Doktor diyetisyene yönlendirmedimi.ilk hamileliğimde bende çok alıyodum diyet vermişti.bu hamileliğimde tam tersi 27 haftalık oldu daha 2 kilo almışım alamıyorum bundada
Ftma4646 My47 bende 17 haftalik hamileyim 6 kilo zayıfladım.daha hiç almadım kilo.78 ile hamile klamistim şuan 72 ye düştüm.
Lamia65 Bellisima21 Merhaba.Şimdi kilo vermek düşüncesi normal sayılmaz.Çünkü hamilesiniz.Sadece az kilo almak için bişiyler yapa bilirsiniz.Dikkatli şekilde hepsi
Asliormanci Bellisima21 ben 31 haftalığım 12 kilo almışım asıl kilo 6 dan sonra alınıyor diyorlar biraz erken aldık sanırım
My47 @Ftma4646 cinsiyetiniz belli mi çevremde zatiflamami cinsiyete bağlıyorlar da daha ben öğrenemedim cinsiyeti
Ftma4646 My47 evet geçen hafta öğrendim erkek.bence cinsiyetle alakalı değildir .daha önce iki gebelik geçirdim.7 ay istifa ettim.ilk gebelikte 23 kilo aldım toplam.ikincide 15 den fazla .bunda hiç istifa etmedim.yemeklerimi yiyebiliyorum.ve tam tersi oluyor yedikçe zayifliyorum😅😅