Zhrabtl Kızlar erkek bebeğine hamile olan anneler aşağıdan hissediyorum ben baya iç çamaşırı hizasında bazı kişiler erkek bebeği öyle aşağıdan olur diyorlar doğru mu
Babykalamar Zhrabtl 34 haftalik suan kafasi asagida oldugu icin asagida hissediyorum ayakkarinida gogsumun altinda. Ama bu bi kac haftadir var dogum posisyonu aldi diye. Ondan once hic asagida hissetmemistim hep karnimin solunda hissediyordum genelde. Erkek bebegim
Egemooms Zhrabtl Benimde öyle canım bazen kasık bölgemde bazende göbek deliği hizama çıkarıyor oralara vuruyor ama aşağı vurunca ağrıtıyor biraz ve aşırı lavabo ihtiyacı hissediyorum aşağıda hareket edince 3 dk ya bi çıkıyorum lavaboya
Yeniannis_ Bende bazen öyle hissediyorum sonra yukarda hissediyorum Hatta alt iç çamaşır tarafında olunca wcye gitme ihtiyacında bulunuyorum Benimkide erkek Normal demi ya bu durum
Zhrabtl @Egemooms bende aşağıdan vurunca panikliyorum ilk bebeğimde erken doğum riskim vardı da demekki erkek bebisler hep aşağıdan oluyor
Egemooms Zhrabtl Sanırım erkeklerin geneli böyle ve kız bebekler bazıları daha sakin oluyor sanırım bizimki Bi vuruyor sanırsın anası değil düşmanıyım 😂
Egemooms Zhrabtl Evet kesinlikle ve çokta seviyorum tekmelerini sanırım hamilelikte en çok bunu özliyecem 😍
Mervetnl Zhrabtl valla benim her gün değişiyor. Bazen aşağıda bazen yukarıda hissediyorum. Hep öyleydi cinsiyetle ilgisi yok bence onun tamamen bebeğin pozisyonu ile ilgili bunu yazarken mesela resmen midemin hemen altında hissediyorum 😇
Zhrabtl @Betul_1 herkesin hamileliği farklı gerçekten ben burda kimden duyduysam erkek aşağıda oluyor dediler hayirlisi olsun artık 🥰