Merysss 9+3′üz ve ben 6.haftadan sonra aşırı derecede şiştim ve şişmeye devam ediyormuş gibi hissediyorum. Sanki 8 aylık hamileyim. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Normal mi yoksa bende mi bı anormallik var? Deneyimlerinizi aktarır misiniz lütfen 😕
TTtutku Merysss aşkım çok normal hatta üzülerek söylüyorum ki biraz daha çekeceksin bu durumu çatlayacak gibi oluyosun gaz sancısı sindirememe durumu maalesef bol bol sade soda iç az az sık ye
Ygmrnrr_ Merysss canim bu haftalarda gaz problemleri de yasiyorsun eller yuz faln da cok sisiyor vucut hormonlara adapte olana kadar oluyor bende inanilmaz sisiyordum suan 24 haftaligiz cok sukur ilk 3 aydakinden daha az sisiyorum bol su ic
Babykalamar O haftalarda normal kuzum 12. Haftaya kadar bendede oluyordu karnim bi sisiyor bi iniyordu. Geciyor sonra
Kanatlarimruhumda Ben de bir benim zannediyordum. Bir Kac kilo da aldim ama sanki 10 kilo almisim gibi simdiden 8+6 da. Şişkinlik, gaz, kabizlik hepsi birdwn var Bende de 😔
hulyaakgn34- Hormonların en coşkulu oldugu haftalar vucut alışmaya çalışıyor canım sonrasında düzeliyor lifli besinler tüketmeye çalış sindirim sistemi hormonlardan dolayı gebelikte çok yavaşlıyor
Merysss Çok zor bir süreç, umarım bir an önce geçer bu şişkinlik.Çok teşekkür ederim hepinize. Mutlu gebelikler dilerim 🥰
Elifdamlayildiz Normal canım bende bı kaç gün önceye kadar ağlıyordum şişkinlik ten hazimsizliktan şimdi biraz normale döndüm o açıdan
Prenses-annesj 10+2 deyiz okadar şişkinliğim var ki benim de eminim ki o kocaman göbeğim hamilelikten değil siskinlikten diye düşünüyorum. Yoksa kızım da 5 aylık gebe iken karnım bu kadardı diyorum hep kendime 🤭 Az az sık sık yemek yemeğe çalışıyorum. Çok su içiyorum. Çalıştığım için bol hareket ediyorum ona rağmen böyleyiz hatta bazen çatlayacak gibi oluyorum şükür ki kabızlık durumu yaşamıyorm