Seneeeemmmmmmmmmm Midem çok kötü 17 hafta içindeyim ilaçlar daha da kötü yapiyorm kullanamiyorm ne yapabilirm
ensensr23 Seneeeemmmmmmmmmm aynı durumdayım kan ilacını sabah aç karnına yazmış midem alt üst oluyor magnezyumu yine içiyorum ama kan ilacı çok zorluypr🥶
Flyy Seneeeemmmmmmmmmm magnezyumu cok erken vermis sanki benim doktorum 33 ten sonra başlattı kasılma olmasın diye
Snglhfs Seneeeemmmmmmmmmm bn kan ilacını kahvaltıdan 1 saat snra içiyorum magnezyumuda yatmadan hmn önce içip yatıyorum hıc rahatsz olmuyorum byle için szde
Slxkldk Seneeeemmmmmmmmmm ben de aynı durumdayım ama maalesef. 22 haftalığım hala kullanmıyorum. 17 sinde doktoruma danışıcam.
selinsmother Magnezyum bana 20nci haftada başladı. Kanı bende içemiyorum ya çok kötü o gün midem çok bulanıyor
Deletedmom_116 Bende magnezyum kullanıyorum ara ara kasılmam oluyodu 20 haftaligiz ve vitamin ilaçlarını kullanamıyorum 🥴🥴
1234__ Kan ilacı ben de bir fayda etmiyordu değerlerim yükselmiyordu daha çok sıkıntısı vardı kabızlık bulantı gibi bıraktırdı kan serumuna basladık böyle daha iyi oldu 33 haftalık gebeyim
Esku Seneeeemmmmmmmmmm magnezyum yine içilebiliyor demir ilacı aman Allahım mide bulantısından öldürüyor bende onu içemiyorum