Suleglpk_22 Kubrakck2222 Geç döllenme olmuş olabilir yada test yanitmis da olabilir genellikle eczacilar sabah ilk idararla yapın diyor . hayırlı olsun canım 😊
_almirasmom Suleglpk_22 adetten 7 gun once yaptım 2. Cızgı hemen cıktı sılıkte olsa ben burdayım dıyordu sabah kan verdım 182 cıkmıstı :)
Esra_can 1 ay önce test yaptım tek çizgi çıktı bu ay yaptım çift cizgiydi doktora gittiğimde 8 haftalık hamile olduğumu söyledi nasıl oluyor anlayamadim
MelisBerdo Suleglpk_22 hayır silik çizgi çıktı. Sonrasında ertesi gün kan testi verdim pozitifti. Eğer negatifse hiç çizgi olmuyor az bir çizgi bile varsa pozitif demektir 💓 bir de bende normal gebelik testi yapmıştım ben etken gebelik testi ile daha net bilgi elde edersiniz 😍
Tubag1 Suleglpk_22 Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin içinizi ferah tutun stres yapmayın 🌸
momyy__ Suleglpk_22 oğlumda adetime bir hafta varken mide bulantısı ile yaptım şu an hamileyim bunda tam günümde midem bulandı yaptım ikisinde de pozitif çıktı
Minikkoalam11 Suleglpk_22 adetten 4,5 gün sonra yapmıştım ama ilk hamileliğimde adet olacağım günün sabahında yapmıştım