Sbsbs tugbacns bende takiyorum valla kafama ama o kdarda yememe dikkat ettim proteine gomuldum yok bnde saldim gitti bide boyle deniyim :) tmm haber ver mutlqka bende 3 subatta gidecegim
Dygky22 Sbsbs bak şöyle düşün ölçümler de %12 hata payı var. Kadın ilk öçtüğünde 1200 lerdeydi evirdi çevirdi bi daha ölçtü böyle oldu. Kendini yıpratma yani.
Kmelikem1 Damlasuu benim bebeklerin de kilosu iyi gibi ilerliyor muzu çok tüketiyorum, ayran süt, kadar atarım arada ağzıma, tahin,pekmez. Bunları tavsiye ederim
papatya12345 Gulnur-1997 karnıma iğne batirdi zaten bi dokunma hissi olur dedi ama acı hissetmezsin dedi fakat acısını hissettim iğne batiriyorsunuz dedim sonra biraz daha denedi acıdı diyince daha fazla bekleyemeyiz diyip uyuttular
papatya12345 GGI teşekkür ederim güzel duaniz icin . Hiç özel bisey yiyip içmedim aksine süt ürünleri et sevmem pek yemedim zaten sadece meyve yedim onuda canım istiyordu sürekli o yüzden yedim
papatya12345 Damlasuu canım özelikle bisey yemedim hiç aksine canım ne istediyse onu yedim sevmediğim hiç biseyi yararlı diye yemedim sadece 7. Ayımda özellikle meyveyi çok yedim canım istiyordu