Cansutkbs Yaklaşık 1 haftadır sabah uyandığımda sağ ayağıma kramp giriyor ağlayarak uyanıyorum 21 hft hamileyim kasıyorum birde kendimi bunun nedeni nedir Allah aşkına ya
Pink05 Cansutkbs doktoruna şöyle magnezyum ilacı verir bide gün de 2 tane sade soda ic iyi geliyo kramplara
Zuleyhakaan Cansutkbs bende cok yaşadım o krampları cok ağrılı bişey. Magnezyumu 2ye cıkarmıştı Doktor yıne geçmemişti sonra 3e çıkardı da bıraz rahatlamıştım🙄
deletedmom6295 Cansutkbs kramp sebebi genellikle magnezyum eksikliği oluyor. doktorunuza durumu anlatırsanız direk takviye verecektir
defnekrbg Cansutkbs bende 24 haftalığım son üç gündür kramplarım başladı😔 sağ bacagımda cok ağrılı oluyo😭
1850 Cansutkbs ben yürüyemez hale gelmıştım kramplar dan ağrılar dan ıkı hafta once magnezyum verdı doktorum hemen geçti çok şükür 😊sizde magnezyum alır almaz gececek merak etmeyin
Buse_ Cansutkbs benim de o haftalarda başlamıştı ve şükür 30. Haftda bitti sabahları uyanırken hani kendimizi geriyoruz ya uyanma hareketi onu yapmayın ben son anda topluyordum kendimi ve kramp olmuyordu
Mv00 Cansutkbs iki üç hafta önce bende öyleydim magnezyum kullandım geçti bi daha yaşamadım . İki üç gündür birmişti ilaç bugün yine başladı hemen tekrar devam etcem sende mutlaka magnezyum al yarıyo işe 👍🏻
Syln123 Cansutkbs canım muz ye soda iç bende 24 haftalık hamileyim bende de çok oluyor bacağımda sabah uyandığımda uyanacagıma pişman oluyorum😌
Cansutkbs Aynen yaa hiç sormayın çok kötü bir ağrısı var 😢 doktoruma söyleyim yazsın ilaç dayanılacak gibi değil
SevgiIbrahim Cansutkbs bende hep aglayarak uyanirdimm nezaman ki magnezyum u icmeyi unutursam. Magnimore diye magnezyum hapi var. Kesinlikle tavsiye ederim. Doktorunuz hap ismi verince bide magnimore yi sorunn. Bence cok etkili guzel bi ilac