Pemberuya mhmtsmy evet olabilir ama gebelik varsa enfeksiyon da çıkabilir sarı akıntı ilk gebeliğimde olmuştu öyle ondan biliyorum canm inşallah vardır ama bebiş🥰
1anne2bebe mhmtsmy canım postu araştırırken gördüm gebe misin öğrendin mi test yaptın mı bende bekliyorum son 5 bata ama meraktan çatlayacam artık
Annesininbali_05 Ben adetine 5 gün kala test yaptım iki çizgi çıkmıştı baş dönmesi ve çok sık idrara çıkıyordum içime digdu zaten hissettim hamile kaldigimi hemen test alıp yapmıştım 5 gün önden
Nidasss Annesininbali_05 Ben de bu sabah test yaptım negatif çıktı. Adetime 5 gün var. Mecbur adet günümü bekleyeceğim. Bende de var belirtiler ama bakalım hayırlısı …
mhmtsmy Pemberuya enfeksiyon olda yanma falanda olur heralde bende yok yanma..inşaAllah hamile kalırım bende🌸
Pemberuya mhmtsmy her zaman yanma olmuyor ama ben 13 haftalık hamileyim bende var enfeksiyon yanmam olmuyor
Annesininbali_05 Nidasss geç döllenme olabilir geç oluşabilir sen içini ferah tut benimde adetine 5 gün vardı önden test yaptım çift çizgi çıktı rabbim sizede nasip etsin inşallah