Seydaamuratt EmineDefneGokce 1800 dediler artık o hastaneye gidiyorum diye detaylıya da oraya gideyim dedim
EmineDefneGokce Seydaamuratt çok abartı ya 600 verdim fındıkzadede Sonucu medipolde doktoruma gösterdim
Seydaamuratt EmineDefneGokce sizin doğum ne zaman az kaldı galiba hep karşılaşıyoruz uygulamada aynı hastaneye gidince 😇
EmineDefneGokce Seydaamuratt 40. Haftadayım canım bu sabah 09:45 randevum var bakalım doktor ne diyecek ☺️
MeltemKartal22 Bende esenler Medipol hastanesine emine Zeynep Yılmaz takipliyim muanesi 720 TL kendisi çünkü çok bilgili bi doktor o yüzden değiştirmedim sadece tek sıkntı renkli ults bakmıyorlar veriyorlar ekranları siyah beyaz yoksa başka bi sıkntımkz yok
Tugbayildiz21 mrsperaa Emine Zeynep hocaya gidiyorum muayene 720 çok çok memnunum ikili test detaylı için de perinatolog Erol hocayı öneririm medipolde yine. Fiyatı yüksek diye düşünmeyin kesinlikle değiyor. Güncel doğum fiyatını öğrenmedim henüz Zeynep hocanın
Yenidenanneoluyom Seydaamuratt ben Aralık ayında medipolde çektirdim fotoğraf CD detaylı rapor hepsini verdi. Kalbini tam olarak göremediği için biraz bekletti sonra 20 dakika daha tekrar baktı. Çok detaylı inceliyor Erol bey ve bilgilendiriyor da. Ben memnun kalmıştım.
Ys35 EmineDefneGokce bi de ben büyük oğlumu emzieiyorum sözde erken doğım olur diyordu çevrem saçma sapan inançlar 😆
Ys35 EmineDefneGokce benimkisi 37,den beri her hafta değişiyor baş ve makat şeklinde kontrolde neyle karşılaşscsğım da belli değil ben napayım 😁