[silindi] Kızlar bi iki saat önce yani akşam akşam cips yedim vicdanım rahat değil Hamileyken cips yedinizmi
minikmucizemmmmmm [silindi] ilk üç ay dikkat ettim sonra saldım çayıra mevlam kayıra😃😃 abartmadan yiyorum
minikmucizemmmmmm [silindi] 43 ile hamile kaldım şimdi 47yim 18 haftalığız kilo almak istiyorum kendimi bildim bileli zayıfım az şişman göreyim 😂
btllsk [silindi] Benim tek vazgeçemediğim şey 🙈 hamile olmadan da her akşam yiyordum şimdide hala aynı devam ediyorum 🙈 kiloyuda veririm inşallah ya doğumdan sonra 🙈😂😂
Oznurdediler Kızlar 11. Haftadayım bugün hamburger ve kola içtim , şimdibu konuya bakınırken bunu gördüm daha 3 ay dolmadı ya bebeğe bir zararı olmaz demi ya geçen hafta da 1 paket cips yemiştimdi çok canım istiyor anca tutuyorum kendimi 🙊
guzelanne01_ [silindi] şuan cips yiyorum😂Canım asla sakınma sakındıkça bitmez sorun kızımda kendime herşeyi yasakladım resmen hamileliği zehir ettim ve şunuda gördüm hamileyken herşeyden uzaklaştım kızım doğdu 6 ay su dışında asla bişey vermedim 4 ayda herkez bana tatır dedi yapmadım Kızım resmen 4 5 yaşına kadar yeme promlemi yaşadı çok üzülüyordum Benim anladığım çoçuğu ben böyle yaptım hiç değişik şeyler tatırmadım yemedim
Oznurdediler guzelanne01_ pizza özelliklr jiç yemediö sucuk sosis çok severim ağızıma sürmüyorum çok sağlıksız diye ama arada cips noodle hamburger pide falan olabiliyor daha yolun başındayım ya onda tedirgin oldum etkiler mi acaba diye gelişimini falan 🙈
Rabia04_09 [silindi] Abartmamak şartıyla canınız çektikçe yiyin tabii. Benim doktorum bana hiç birşeyi kısıtlamadı canının çektiğini ye ama abartmadan demişti . O yüzden çokta sıkmayın kendinizi
Busel [silindi] valla canımın her çektiğini yiyorum ertesi gün ve hafta dengeliyorim üst üste gelmedikçe sıkıntı olmaz kilo olarakta donmedi bugüne kadar şükür cips pizza burger vs yedim yani
sonnenschein [silindi] ben de yedim bugün insanın canı istiyor bazen yememek daha iyi ama ne yapalım arada kaçamak olur insanız 🥰