GozdEge23 İkili test sonucumda sorun yoktu üçlü test sonucumun bir tık riskli olduğunu soyledi doktor çok mutsuzum detayli ultrasona giricem 3 subatta raporumun fotoğrafı nasıl paylaşılıyor bilmiyorum onu aticam biri yardim edebilir mi?
guzelanne01_ GozdEge23 asla mutsuz olma canım Daha yeni bak dün konuştum kuzenimle 2 li testi temiz 3 lüsü Yüksek down çıkmış hatta doktor eşine söyle bebeğini aldır diyede önermiş o kadar yüksek çıkmış hamilelik burnumdan geldi diyor ama ben aldırmamaya karar verdim diyor Şuan daha yeni doğdu 1 aylık asla down değill aksine çok akıllı algısı süper yani test resmen gereksiz ve stres ben hep duyardımda ilk kez yakınımdan görünce şaşırdım Benim ikili temiz çıktı ve test defterini kapattım bir daha asla yaptırmam Allahın izniyle
Bussss11 GozdEge23 benimde ikili taramam temiz çıktı ama 3 lü tarama testimde orta düzey risk çıktı, bebeğim kafa tasında kist göründü
GozdEge23 Bana doktor şöyle söyledi 258 kişide 1 olma ihtimali var detaylı ultrasonda net belli olcakmis suan 18+6 yim 3 Şubat’ta perinatolog randevum var
gunisigim_ İkili üçlü testler genelde riski çıkıyor ve stresli gebelik yaşanıyor. Çok duyuyorum. Bunu yaşamamak icin 10.haftada, pahalı da olsa sadece nipt genetik testi yaptırmak mantıklı geliyor bana
Merveee_56 GozdEge23 canim üçlü tarama testi bizim genlerimize uymuyor yüksek çıkması normal doktorlar bile ikili temizse üçlünün yüksek olmasını göz ardı ediyorlar stres yapma