dtml minikmucizem__ valla haftalık falan hiç bilmiyorum ama kanamanın başlaması normal adet tarihimden bir gün sonra olmuştu. adet gecikmesi olmadan epey önce test yapmıştım yani
minikmucizem__ dtml yaa çok sevındım Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. Cinsiyetı ne kız gıbı doğdu içime☺️
dtml minikmucizem__ çok teşekkür ederim allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah❤️ hala göremedik cinsiyetini 😑 öğrenince söylerim bakalım tahmininiz tutacak mı :)
Dmttthemum Benim kimyasalım uzun sürdü 557 idi beta hcg sonra 2 haftayı buldu değerin düşmesi kanama gelmesi falan sonraki ay hemen hamile kaldım 34 haftalık olduk 🧿
minikmucizem__ Dmttthemum insan bi an önce bitsın istıyo çok zor😒 maşallah Rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın
Dmttthemum minikmucizem__ aynen bir de benim beta yüksek olunca ilk başta doktor dış gebelikten şüphelendi ömrümden ömür gitmişti değer düşene kadar Allah korusun kimyasaldan sonra olan bebekler sağlıklı olurmuş derler inşallah peşine hemen sağlıklı bir gebelik yaşarsınız 🤲
minikmucizem__ Dmttthemum dış gebelik çok daha zor Allah korusun Rabbim kimseye yasatmasın. Amiiin inşallah yaa🤲🏻
Ceriko minnosbirkiz merhaba gezikirken bu yazınızı gördüm kendiliğinden sonlandı mı gebeliğiniz acaba
Selinuras minikmucizem__ benim ilk gebeliğim kimyasaldı. 4 haftalık falan kanamam oldu doktor kimyasal olduğunu söyledi o kanamam 1 hafta sürdü üzerine bir daha regli görmeden oğluma hamile kaldım ve sağlıkla aldım kucağıma şuan 2. Ye hamileyim ☺
minikmucizem__ Selinuras benimde kimyasal gebelikten hemen sonra tekrar gebelik oluştu ama oda kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum malesef. Maşallah çok sevindim senın adına