Serramm16 Tugbaaayyyy benim eşim 7 sene önce tabi varikosel ameliyatı oldu arkasına ben hamile kalmıştım Şuan kızım 7 yaşında ikinciyi bekliyoruz hatta☺️
Serramm16 Tugbaaayyyy benim eşim 7 sene önce tabi varikosel ameliyatı oldu arkasına ben hamile kalmıştım Şuan kızım 7 yaşında ikinciyi bekliyoruz hatta☺️
Yksl1634 Tugbaaayyyy benim eşime de verikosel tanısı kondu ameliyat oldu 6 7 ay sonra ben hamile kaldım şu an 33 haftalık hamileyim
1072PINAR Tugbaaayyyy Benim de eşim varikosel ameliyattan iki sene sonra ikinci tüp bebek denememiz tuttu çok şükür,Rabbim nasip etsin inşallah sizlere de.🙏🙏
Serramm16 Tugbaaayyyy Aminn inşallah canım 🤲🏻 evet ameliyattan 1 ay sonra hamile kalmıştım ki ondan önce 9 ay olmamıştı
Minekorkmaz Tugbaaayyyy eşimde de var. Üçüncü kızımızı kucagımıza alıcaz. Doktorlar ne diyor varikosele mi baglıyolar
Deletedmom_40 Tugbaaayyyy benim eşimde de vardı ameliyat oldu 3-4 ayında tüp bebeğe başladık ama pozitifi göremedik maalesef. Şuan eşim yine şüphe ediyor değerleri de düşmüştü en son. Sanırım tekrarlıyor 😔 1 yılı geçti ameliyat olalı