Susam-21 Merhaba kaçıncı haftada detayli ultrason yaptınız acaba? İstanbul da oturuyorum normalde ozel hastaneye gidiyorum fakat detayli ultrason fiyatları baya yüksek siz nerede yaptınız devlette yapan var mı aranızda acaba
zeynozey Susam-21 20. Haftasında zeynep kamilde yaptırdım ilk bebeğimde. Şimdi 2. Ye hamileyim 9 haftalığız:) 20 yi bekliyorum zeynep kamile gideceğim. Oya Demirci var perinatolojide profesör kendisi çokkta tatlışşş bi doktor🥰
yesillimonn zeynozey Mesela orada kadin doğuma muayene olmadan direk detayli için randevu alabiliyor muyuz acaba.
zeynozey yesillimonn canım onu hiç bilmiyorum. Başka hastaneden acil ılarak yönlendirildim doktora dokt kendisi randevu vermişti
Bortubocek yesillimonn kadin doguma randevu almaniza hic gerek yok direk..kadin dogum>muayene yeri antenatal poliklinigi 20-24 detayli ultrasonu > hekim farketmez> tarih farketmez seciyosunuz.. 17.haftada basladim ben denk getirmeye 3 hafta sürdü..ama memnn kaldim q
Kbramhmt Üsküdar hospital turk 690 tl renkli detaylı radyoloji uzmanı çekiyor cok ilgililer baya uğraşıyor
Hilalblc Ben Esenler medipolde Erol arslan hocada yaptırmıştım, çok da memnun kaldım . 1300 TL idi, ancak güncel fiyat sonrası 1.850TL olmuş.