aydinaleyna61 aydinaleyna61 @Mustafayigitvebeytugannesi erkek demiştiniz ama doktor da bi erkek bi kız diyor sizce ne bi tahmin daha edin size zahmet 🤣
Turan123 aydinaleyna61 😂😂😂ben de 17 haftalığım . Cinsiyyet bilmiyorum . Burada da kızlar 2 3ü erkek dedi 2 3ü kız.doktorda ilk kız dedi diğeri erkek 😂😂😂 artık öğrenesim gelmiyor 😂😂 doğurunca belli olur artık 🤣🤣🤣
aydinaleyna61 Hilal2 maalesef ki ilk gebeliğimde medicalpark a gidiyordum malum fiyat artışı devlet hastanesine düşürdü bizi gerçekten insan gibi davranılmıyor ya
1anne2bebe Hilal2 canım devletle alakası yok bunun doktorla var. 1. De özel takipliydim 20. Haftaya kadar öğrenemedim. 2. De devlet takipliydim 13. Haftada %90 kız dedi ve asla değişmedi.
aydinaleyna61 Turan123 öyle de ya alışveriş işine başlamak istiyorum yavaştan o yüzden yoksa sağlıklı olsun yeter
Hilal2 Bence cinsiyet için 1 kere özele gidilmeli yoksa süründürüyor lar oğlumda 29 haftalıktım cinsiyet herşey belli devlete gittim 1 kez cinsiyet sordum daha çok erken belli olmaz çok kücük dedi nerdeyse doğuracaktım 🤣
casper12 Hilal2 hahahah cok güldüm 😂 yaa devletın makınalarında mı nıye söylemıyorlar artk anlamıs dglm yaa:)
aydinaleyna61 Mustafayigitvebeytugannesi 2 farklı doktor birisi ℅90 erkek birisi ℅90 kız dedi çıldırıcam artık 🤣
Mustafayigitvebeytugannesi aydinaleyna61 belli olunca bana da haber verirsin bazen kız bebeklerde de çıkıntı olabiliyor doktorlar karıştırıyor 😊
aydinaleyna61 Mustafayigitvebeytugannesi ben delirmiyim de kim delirsin 🤣 şimdide ℅60 kıza benziyor dedi detaylı da daha net öğreniriz dedi ben pes ettim öğrenme işini bıraktım hayırlısı olsun ☺