agylik ahududu çayını nereden aldınız. Allah büze de böyle güzel doğum nasip etsin inşallah çok şanslısınız. Analı babalı büyütün bebeişinizi
Patricia çok teşekkür ederim 🥰 trendyoldan almıştım linki paylasabilirim https://ty.gl/hnd3nypn07
agylik hayırlı olsun bebeğiniz kaç gr doğdu 🙏🏻🥰
Minnieand teşekkür ederim tam 3.500 gram doğdu 🥰
Tugcelb nişan tam nasıl bi şey 🫣
agylik maşallah sağlıkla büyütün 41 haftalık kaç kilo doğdu acaba
ipekleumut teşekkür ederim 3.500 gram olarak doğdu 🥰
agylik 🧿 gözünüz Aydın sağlıkla büyütün inşallah darısı tüm annelere 🤲
aseldurununannesi_ amin inşallah Allah razı olsun 🤗
agylik maşallah canım Allah analı babalı büyütsün bende 37+5im ilk hamileligim korkularım heyecanım var kızıma kavuşmak istiyorum ama tabiki herkes gibi güzel dogumum olsun istiyorum ahududu yaprağı çayı her hamile tüketebilir mi yani riskli bı durum yoksa
Cansel2017 teşekkür ederim 💙 bana doktorum kendisi söylemişti günde 1 bardak icebilirsin dedi. Siz yine de doktorunuza danışın isterseniz benim riskli gebeliğim yoktu. İnşallah sağsalim kavuşursunuz yavrunuza 🥰
agylik anladım canım bnimde yok riskli gebeliğim şükür inşallah canım inşallah🙏❤️
agylik gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah ☺️🌺
Dilaraa23 teşekkür ederim 🥰
agylik ilişkiye girerken eşiniz dışarı mı boşalma sağlıyordu acaba
Busem_u hayır içeri boşalma olması gerekiyor sperm içindeki maddenin etki edebilmesi için.
agylik Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin doğumunuz çok güzel bahtı da güzel olsun inşallah 🤍🐣 Ananas ve hurmayı ne zamandan sonra yediniz sürekli mi yoksa belirli aydan sonra mı ve ahududu yaprağı çayını da kaçıncı aydan sonra başladınız?
Gozdeee7 35. Haftadan sonra doktorum başlayabilirsin dediğinde yemeye başladım.
agylik Sperm içinde ki o dediğiniz madde iyi geliyorsa. Bu süreçte içe boşalarak ilişki oluyor mu? Bilmediğim için soruyorum.
CerenOymkBlkya biz hamileliğim boyunca o şekilde birlikte olmuştuk. Aslında önerilen son haftalar seklindeymis. Doktorunuza danisabilirsiniz daha doğru sekilde yönlendirir gebeliginizin durumuna göre 🤗
agylik son 10 gün dışında öncesinde yürüyor muydunuz yürüyorsanızda kaç dk yürüyordunuz?
Anne980 30- 45 dk yürümeye çalışıyordum doktorum artirmami soyledi süreyi o zaman 1 bucuk saate çıktım. Aslinda son ay 1 buçuk saat istiyordu ben yorulduğum için yapamiyordum. Ama yürüdükçe gerçekten kaslar gelişiyor ve kolay yürümeye başlamıştım son günlerde 👍