Sehernaz_12 benimmdunyamm hiç korkmayın ya ben 1 akşam çalıştığımla 88 alarak geçtim sadece YouTube çıkmış soru baktım dinlenmiş ve sakin kafayla baksam daha yüksek alınacak bir sınav sakin olun yaparsınız🥰
piiremsesinannesiii benimmdunyamm ben 5 sene önce girdim ehliyet kursu çıkmış sorular uygulaması indirdim playstore den bazı soruları okumadım bile aynı 50 soru mu bilmiyorum ama 20 sini okumasan cevap işaretledim aynılarını sormuşlardı çokmış tüm senelerin sorularına bak
AyFa1608 benimmdunyamm çıkmış soruların birebir aynısı. Ağustos ayında girdim teorik sınava. Hiç konuları okumadım sadece çıkmış sorulara göz attım 92 aldım. 🙂
Nurr_22_22 benimmdunyamm e sınav uygulamalari var Google playda onu indirmiştim ben o soruları çözdüm bir iki kere aynı sorular da çıktı şansıma zaten birbirine benzer ya da aynı sorular çıkar biraz pratiğiniz varsa çok kolay geçer gönlümüzü ferah tutun 😍
35-altinkalp Bende dün girdim 82 aldım sadece YouTube dan ve uygulamalardan soru çözdüm bire bir aynı sorularda vardı farklı sorularda. Çok heyecanlanarak girdim hocalar karnım burnumda görünce güldüler hatta 😂 ama çok rahat çıktım içini ferah tut canım
zezenur benimmdunyamm kalmak için çaba harcamak lazım, bi kaç tane eski sınav çözerseniz kesin geçersiniz