Asliiiiiiiiii42 Arkadaşlar aşırı başım boğazım ağrıyor vücudum kırılıyor ağrı kesici ne önerirsiniz? Hangileri kullanılır parol harici
ibrahimlichinare Asliiiiiiiiii42 doktorunuzla konuşun bence, en iyisi ❤️ İnşAllah geçer en yakın zamanda❤️❤️
TTtutku Asliiiiiiiiii42 sadece parola izin var gebelikte ama şuan için evinde zencefil varsa zencefil içebilirsin nane limon bide portakal ye bol bol
YagmurAnnesi Asliiiiiiiiii42 bana diş ağrısında parol kesmiyor deyince minoset plus demişti… Boğaz ağrın için yarım limon sık içine yarım çay kaşığı tuz, tuzdan daha az karabiber koyup iyice karıştır iç rahatlatır seni
Asliiiiiiiiii42 YagmurAnnesi yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun deneyeceğim inşallah dediğiniz gibi keser
YagmurAnnesi Asliiiiiiiiii42 yani yanlış yönlendirmek istemem imkanın varsa doktoruna da danış istersen. İnternetten de baktım senin için doktor uygun görürse kullanılmasında sakınca yoktur yazıyor
mahirarifmomy Parol dışında bilmiyorum. Ben de 6. Ayda geçmeyen ateşle acile gitmiştim yine serum verdiler içeriği Parol’du. Yine araştırın tabii çok geçmiş olsun 🤲🏻🌿
Asliiiiiiiiii42 YagmurAnnesi canım limon tuz sürekli yiyorum zaten Allah razı olsun sen dedikten sonra biraz yaptım içtim gerçekten faydası oldu biraz yaktı ama toparladım şükür biraz daha gözüm açıldı
YagmurAnnesi Asliiiiiiiiii42 bu arada ben minoset için dedim doktoruna sor diye🙈 hatlar karıştı 😂😂 sen limonlu karışımı denemişsin 🫢 onun zararı olmaz canım bende yapıyorum zaten hemen rahatlatıyor ☺️
Asliiiiiiiiii42 YagmurAnnesi evet evet limonlu karışımı demiştim ben 😂 dediğin gibi hatlar karıştı ahahah beni de Rahatlattı dün ama bu gün içmedim yine ağrıyor boğazım 😄 eve hastalık gelirse zaten ilk beni bulur sonra etrafı gezer
Asliiiiiiiiii42 miracyusufveberilmoms ahahah demeyin öyle baş ağrısı için parol diş ağrısı parol ayak ağrısı parol kulak ağrısı parol adam nereye gideceğini kestiremediği için etki etmeye vakit bulamadan kayboluyor 😂😂😂
Karman34 Asliiiiiiiiii42 doktorunuza danışmadan öneri olarak algılamayın lütfen.ancak bana doktorum parol vermişti
Tgcccc Genelde çoğunlukla onerilen sadece parol diye biliyorum.Onun da etken maddesi prasetamol.Yani hamilelikte ateş düşürücülük dışında hiçbir işe yaramıyor maalesef.Ama başım ağrıdığında içiyorum belki plasebo etkisi olur da geçer diye 😄😄
Asliiiiiiiiii42 Tgcccc 😂😂😂 nereye saldıracağını bilmediği için midede erirken daha gözünü açamadan etkisi kayboluyor parolun malesef 😁