Umutluanne1 Arkadaşlar gebeliğin son ayında grip olup doğum yapanlara sorum . Son ay enfeksiyon kapınca doğum da bebeğe geçiyormuş ve küvöze alınıyormuş diyorlar . Grip oldum ve tedirginim. Son ay hasta olup bebeği küvöze girmeyen var mı
Anneolmak93 Umutluanne1 bende de hep enfeksiyon var beyaz kan kürem çok düşük çıktı bebege zararı olurmu korkuyorum
Babykalamar Umutluanne1 kuzum benim bi arkadasim bildigin ayakta duramiyordu gripten o sekilde sezaryana girdi cikti bebektede annedede hic sorun olmadi☺️ cok hastaydi hatta nasil dogurup edicen diyoduk ona ama masallah 4. Gun fln hemen ayaklandi gezmelere basladi
Emirin_Annesi02 Umutluanne1 doğum yaptığım gün korona oldum farkında değildim. Hastanede 2. Günün gecesi geçmeyen baş ağrısı başlayıp sabaha kadar ilaç kullanmam da fayda etmeyince bi ihtimal demiştim. Hastaneden eve geçtikten sonra o iskeletine kadar hissettiğin ağrı gelince emin oldum. Çocuğa geçmedi. Sürekli odaya ellerimi yıkayıp maskemi takıp geliyordum. Çocuğu emzirip yatağa bırakıp çıkıyordum. Atlattık böyle 10 gün idare ederek. Allahtan çocuk 10 gün huysuzluk yapmadı da sistem tuttu 😊
Cubukmakarna Bende hastayım antibiyotik kullanıyorum boğazlarım fena. 36. Haftadayım ama domtorum hiç bundan bahsetmedi. Geçer dedi :/
Umutluanne1 Cubukmakarna umarım öyle olur .. korkutmak istemem tabi ama 2 ay önce yengem doğum yaptı bebek 1 hafta kücözde kaldı enfeksiyon çıktı . Doktorun ilk sorduğu şey grip enfeksiyonu yada idrar yolu enfeksiyonu geçirdin mi dedi . Ki geçirmişti 😔
Elisam22 Cubukmakarna bana antibiyotik vermedi size nasıl veriyor ya parol haric biseye izin vermiyor bende 35 haftadayim 4 gündür yatiyorum
Umutluanne1 Buse-ozdmr umarım dediğiniz gibi olur araştırdım baya bazı kişilerin bebeklerine geçiyormuş bazısına geçmiyormuş bağışıklığa göre falan demişler
Cubukmakarna Umutluanne1 bakalım yarın gidicdm bi sorarım. Ama bence o anki şarta göre der kesin benim doktorum
Umutluanne1 Cubukmakarna demek ki her bebekte olacak diye bişey yok . Sorarsan unutmazsan bana da haber verirsen çok sevinirim canım 🙏🏻umarım öyle bir durumla karşılaşmayız
Cubukmakarna Umutluanne1 tamamdır inşallah sıkıntı olmaz. Zaten 2,5 yaşında kızım var bir de onla uğraşıyorum delirmek üzereyim :) bez bıraktırmaya çalışıyorum:)
Umutluanne1 Cubukmakarna ooo Allah sabırlık ve kolaylık versin geldi mi hepsi üst üste gelir zaten 😂inşallah doğumdan önce bezi bırakır lohusayken birde onunla uğraşmazsın inşallah 🙏🏻😊
Cubukmakarna Umutluanne1 sordum cnm o belli olmaz crp sine göre bebeğin o anki durumuna bağlı kuvoz olur dedi. Dahiliye ye de yönlendirdi ona da sordum bebek kendini korur merak etme dedi
Umutluanne1 Cubukmakarna ay iyi bali canım Allah razı olsun valla içimi rahatlattın 🙏🏻inşallah bi sıkıntı olmaz
Cubukmakarna Umutluanne1 dahiliye d dimer testime baktı çok yüksek çıktı. Önemliymiş. Bakalım şimdi süreç nasıl ilerlicek. Kan sulandırıcı kullandıracak sanırım. Ulaşamadım daha doktora:/ bebeğin kalbi bile durabilir takip etmek gerekir dedi kendi doktorum.
Umutluanne1 Cubukmakarna aaaa Allah korusun canım . Hemen başla iğneye ben baştan beri vuruluyorum kan sulandırıcı iğneyi . Yazarsa eğer mutlaka rapor çıkart çok pahalı iğneler . Haftan güzel artık belki alalım der
Umutluanne1 Cubukmakarna öksürük için bir tatlı kaşığı bal a birazcık karabiber karıştırıp yiyin diyorlar direk kesiyormuş canım bi dene istersen
Fato27 Bende 38. Hafta da malesef infülanza oldum ve ölüyürum resmen eziyet Allah kimseye vermesin kaç gün oldu çekiyprum ya öksürük titreme son haftalarda çok kötü gerçekten herkese geçmiş olsun bana da dua edin lütfen 🙏🏻
Umutluanne1 Fato27 ederiz canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ilaç kullanırken bile zor bide şimdi ilaçsız atlatmaya çalışıyoruz 🤦🏼♀️öksürük için bir tatlı kaşığı bal a biraz karabiber karıştırıp iç diyorlar canım bi dene istersen
gizem3435 Fato27 merhaba çok geçmiş olsun. Belirtileriniz neler? Bende hastalandım tedirginim acaba aynı belirtileri mi yaşıyoruz diye merak ettim birde ilaç verdiler mi?
Umutluanne1 Anneolmak93 son haftalar sıkıntı oluyor diye biliyorum kuzum ama her bebekte farklıymış umarım bağışıklıkları güçlüdür yavrularımızın
Umutluanne1 Babykalamar ayyy içime kova kova su serptın canım ya Allah razı olsun valla analık zormuş kendi hastalığımız aklımıza gelmiyor yeter ki onlar iyi olsun
Cubukmakarna Umutluanne1 neler yaptım:) şimdi öksürük ilacı yazmış o belki geçirir. Çok teşekkür ederim